Evlilik programı sunucusu itiraf etti: Artık Bıktım

"Esra Erol'da" adlı evlilik programını sunan Esra Erol, twitter adresinden yaptığı açıklamada "2007'den beri yaptığım yayının geldiği nokta. Yoruldum ve bıktım!" dedi. Evlilik programlarının aile müessesesini itibarsızlaştırdığı yönündeki Cuma hutbesine de destek verdi.

Evlilik programı sunucusu itiraf etti: Artık Bıktım
05 Şub 2017 08:53:57

Esra Erol adlı sunucu, Diyanet’in “evlilik programlarının aile kurumunu itibarsızlaştırdığı yorumuna ilişkin Twitter’dan açıklama yaptı.

AİLE MÜESSESİ İTİBARSIZLAŞTIRILMAKTADIR SÖZLERİNE DESTEK VERDİ

Erol hutbede yer alan "Yayınlarda aile mahremiyetinin çiğnenmesi ve nikâhsız birlikteliklerin adeta özendirilmesi, aile anlayışı ve yaşantımızda tahriplere yol açmaktadır. 'Evlendirme' adı altında yapılan kimi programlarda aileye yönelik değerlerin istismar edilmesiyle aile müessesesi itibarsızlaştırılmaktadır" şeklindeki açıklamalara katıldığına değinerek, şunları söyledi: "Programların Meclis komisyonu ve cuma hutbesinde konuşuluyor olması iki yıllık çığlığımın farkına varılması demek... Artık pes etmiştim. Bu haberlerle anılıyor olmak ağrıma gidiyor! 2007'den beri yaptığım yayının geldiği nokta. Yoruldum ve bıktım!" Erol, "Evliliklerin olmadığı evlilik programları..." diyerek de rakiplerine göndermede bulundu.

 

 


0 Yorum

Yorum Yaz