Erhan Karaal Tuzla'da Bulundu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Erhan Karaal'ın izini sürdü. Yapılan çalışmalar sonucunda Karaal'ın Tuzla'daki bir inşaat alanında tutulduğu tespit edildi.
Avukatı Tayfun Taşlıoğlu'nun açıklamasına göre, Karaal'ın ağır şekilde darbedildiği ve el ile ayaklarının bağlı halde bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin Karaal'dan para talep ettiği belirtildi.
Kaçırılma Soruşturmasında Gözaltı Sayısı 8 Oldu
Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan şüphelilere ek olarak 5 kişi daha yakalandı. Böylece olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen toplam 8 şüpheli gözaltına alındı.
Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Maltepe ilçesinde meydana gelen kaçırılma olayına ilişkin yürütülen soruşturmada Erhan Karaal'ın bulunduğu ve 8 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilerek, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü ifade edildi.
Erhan Karaal Olayında Son Durum
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın bulunmasıyla birlikte soruşturma yeni bir aşamaya geçerken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için emniyet birimlerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.