Filistin direnişi güçleri: Bedel ödeteceğiz!

Birlikte hareket ettiklerini belirten Filistin direniş güçlerinden "İşgalci İsrail işlediği cinayetlerin bedelini ağır ödeyecek" açıklaması geldi.

Filistin direnişi güçleri: Bedel ödeteceğiz!
12 Kas 2018 15:38:11

Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi enformasyon ofisi sorumlusu Davud Şihab, direnişin halkın ve toprağın güvenlik sigortası olduğunu belirterek, direnişin dün Han Yunus’un doğusunda ortaya koyduğu tablonun işgalciye karşı bir ve bütün, uyanık ve tetikte olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Bu önemli anlarda düşmana kahramanca, yiğitçe ve koordineli bir şekilde karşı koyan mücahitleri selamladıklarını belirten Şihab, çatışmalarda direniş güçlerinin aynı safta yer aldığını hatırlattı.

İslamî Cihad Hareketinin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri dün her yerde teyakkuza geçtiklerini duyurdu.

Kudüs Müfrezleri yayınladığı bildiride, Siyonist işgal güçlerinin işlediği cinayetin ardından Gazze’nin her tarafının kontrol altına alındığını belirtti.

Nasır Salahuddin Tugayları da bir açıklama yaptı ve işgalcinin Han Yunus’ta işlediği ahmakça cinayet ve saldırılarının bedelini ödeyeceğini kaydetti.

FHKC’nin askeri kanadı Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları ise yayınladığı bildiride, işgalcinin işlediği cinayetlerin hesabını vereceğini ve bedelini ağır ödeyeceğini ifade etti.



0 Yorum

Yorum Yaz