Furkan Gönüllülerinden Yayalara Yanan Yeşil Işık Esnasında Pankartlı Eylem!

Alparslan Hocanın 22 Ağustos’ta gerçekleşecek mahkemesine sayılı günler kala başlayan yeşil ışıklardaki pankartlı eylem hem yurt içinde hem de yurt dışında hayata geçirildi.

Furkan Gönüllülerinden Yayalara Yanan Yeşil Işık Esnasında Pankartlı Eylem!
10 Ağu 2019 19:40:08

Alparslan Hocanın 19 aydır maruz kaldığı zulme dikkat çekmek ve 22 Ağustos’taki mahkemeden adil bir karar beklentisini dile getirmek isteyen Furkan Gönüllüleri ışıklarda pankartlı eylem etkinliğine başladı.

Yayalara yeşil taşıtlara kırmızı yanarken gerçekleştirilen eylemle ülkemizde yaşanan adaletsizliklere ve zulümlere dikkat çekmek isteyen gönüllülerin başlattığı eylem kısa sürede birçok şehre yayıldı.

Yurt içinde İstanbul, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Adıyaman şehirlerinde gerçekleştirilen eylem yurtdışında ise Dortmund ve Danimarka’da gerçekleştirildi.

Yayayalara yeşil ışığın yanmasıyla caddeye çıkan gönüllüler, "siyaset değil adalet,"Biz de Adalet Bekliyoruz", "Alparslan Kuytul'a özgürlük" pankartları açarak 19 aydır delilsiz mesnetsiz Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hocaya yapılan zulümlere karşı toplumsal bir farkındalık oluşturmayı amaçladı.







0 Yorum

Yorum Yaz