Furkan Nesli Dergisinin 98. Sayısı Çıktı!

Her ay ele aldığı kapak konusu ve içeriği, gündeme dair yaptığı açıklamalarla ses getirmeye devam eden ve okuyucuların ilgiyle takip ettiği Furkan Nesli Dergisi, "“O’nu Tanıyan Sevmez Mi?” ” kapak konusu ile 98. sayısını çıkardı.

Furkan Nesli Dergisinin 98. Sayısı Çıktı!
01 Tem 2019 12:35:24

Furkan Nesli Editöründen 98. Sayı;

“O’nu Tanıyan Sevmez Mi?” kapak konusuyla Haziran ayında da yine dolu dolu bir içerikle sizlerleyiz…

                Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 17 aydır süren haksız tutukluluğu sebebiyle kendisinin yapmış olduğu konferansından hazırladığımız “Vahyin Hedeflediği Toplum” yazısının ikinci bölümüyle devam ediyoruz.

                Yazarlarımızdan Semra Kuytul “O’nu Tanıyan Sevmez Mi?” yazısıyla ‘Kâinatın Sultanı olan Rabbimizi neden hakkıyla sevemiyoruz?’ sorusunun cevabını verirken aynı zamanda Allah’ı tanımanın, sevmenin yollarını anlatıyor. Murat Gülnar Beyefendi ise “Allah Sevgisi Engel Tanımaz” başlıklı yazısında Allah’ı her şeyden ve herkesten daha çok sevmenin öneminden bahsederken bu sevginin engel tanımayacağını ayet, hadis ve hayatın içinden yaşanan canlı örneklerle sunuyor. Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım ise Mısır’daki darbeyle tutuklandıktan 6 yıl sonra şehit olan Muhammed Mursi’yi “Benna’dan Mursî’ye Davet ve Şehadet Okulu İhvan” başlığıyla kaleme aldı.

                Bir kez daha yeryüzünde yaşanan bu zulümlerin bitmesini Rabbimizden niyaz ediyor, akan kanların verilen şehitlerin Rabbimizin rahmetini celbedip kurtuluşumuza vesile olmasını diliyoruz.



0 Yorum

Yorum Yaz