Furkan Vakfı Bayan Kollarından 23. Yıla Özel Coşku Dolu Forum Programı

Furkan Vakfı bayan kolları, vakfın kuruluşunun 23. yıldönümü münasebetiyle muhteşem bir forum programı gerçekleştirdi.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından 23. Yıla Özel Coşku Dolu Forum Programı
24 Kas 2017 13:49:34

‘Biz Medeniyetimize Dönüyoruz’ sloganıyla yola çıkan, çizgisi daima Kuran ve Sünnet olan, kurulduğu günden itibaren faaliyetlerine aralıksız devam eden Furkan Vakfı, 23. Yıldönümü anısına muhteşem programlar düzenleniyor.

İlki bayanlara yönelik olarak, Furkan Vakfı bayan kolları tarafından genel merkez binasının konferans salonunda düzenlenirken, ikinci program da bu akşam vakfın kurucusu Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin katılımıyla halka açık olarak ve canlı yayın üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu akşam gerçekleştirilecek forum programının Furkan Vakfı resmi sitesinden paylaşılan duyurusu;

 

23. yıla özel olarak hazırlanan forum programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. “Kardeşim” isimli şiir dinletisinin ardından Furkan Vakfı içerisinde ilk yıllardan itibaren aktif olarak bulunan Hocahanımlar bazı anılarını katılımcılar ile paylaştılar. Anıların ardından izletilen, Furkan Vakfı’nın ve kurucusu Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin geçmişten günümüze ele alındığı, 23. Yıla özel olarak hazırlanan sinevizyon gösterimi katılımcılarda büyük etki oluşturdu. Furkan Vakfı bayan koro ekibinin özel olarak hazırladığı ilahi ve ezgiler izleyenlere coşkulu ve duygusal anlar yaşattı. Vakıf bünyesinde aktif olarak mesai harcayan hocahanımlar için özel olarak hazırlanan slayt gösterimi ile devam eden forum programı Semra KUYTUL ve Rumeysa SARISAÇLI Hocahanımın konuşmaları ile sona erdi.

Program içeriğinin yanı sıra vakfın girişinden itibaren programın gerçekleştirildiği salona kadar yapılan süsleme ve hazırlıklar katılımcılara görsel bir şölen sundu.

Vakıf binasındaki görsel hazırlıklardan programdan bazı kareler;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz