Furkan Vakfı'ndan Adana'da Dev İftar Programı

Ramazan ayı boyunca programlarına aralıksız devam eden Furkan Vakfı 10 Haziran Cumartesi günü Alparslan Kuytul Hocaefendinin katılımıyla Adana Merkez Parkı'nda halka açık dev iftar programı düzenledi.

Furkan Vakfı'ndan Adana'da Dev İftar Programı
11 Haz 2017 14:20:15

Furkan Vakfı tarafından dün akşam halka açık düzenlenen programda Alparslan Kuytul Hocaefendinin ve eşi Semra Kuytul Hocahanımın da katılımıyla binlerce insan Adana Merkez Parkı’nda iftarlarını açmak için bir araya geldi.

İftarın ardından akşam namazını Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin imamlığında cemaat halinde eda eden kalabalık daha sonra Hocaefendinin parktaki sohbet programına katıldı.

Programda ışıklandırma yapılmasına müsaade edilmediği için Hocaefendi karanlıkta sohbet programını gerçekleştirmek zorunda kaldı. Bunun üzerine dinleyiciler etrafın aydınlık olabilmesi için telefonlarının fenerlerini açtılar.

Furkan Vakfı’nın resmi hesaplarından yayınlanan fotoğraflarda iftar coşkusu içinde devam ettiği görülen program güzel anların yaşanmasına sebep oldu.

Programın akabinde Alparslan Kuytul Hocaefendi ile beraber iftara katılan halk teravih namazını Merkez Camii'nde eda etti.

Teravih namazı sonrasında hazırlanmış olan çeşitli etkinliklerin emniyet tarafından park alanında yapılmasına müsaade edilmeyince programın devamı Furkan Vakfı Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

Ancak mübarek Ramazan ayının en güzel şekli ile değerlendirmeye çalışan Müslümanlara böyle bir engellemenin yapılması üzücü bir olay.

Vakıf binasında devam eden program da sinevizyon gösterimi, Grup Furkan, ibretlik kıssa ve geleneksel Ramazan etkinliklerinden olan orta oyunu ile program sona erdi.



0 Yorum

Yorum Yaz