Hükümet sözcüsü Bozdağ: Atatürk’ün mirasına biz sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Atatürk’ün ölüm yıldönümüne ilişkin paylaştığı mesajda “Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet'e de Atatürk’ün mirasına ve hedeflerine de biz sahip çıktık, sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız” dedi.

Hükümet sözcüsü Bozdağ: Atatürk’ün mirasına biz sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz
11 Kas 2017 11:27:50

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümüne ilişkin paylaştığı mesajda “Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet'e de Atatürk’ün mirasına ve hedeflerine de biz sahip çıktık, sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Atatürk’ün ölümünün 79'uncu yıl dönümü nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kurtuluş ve kuruluşun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve dua ile yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetleri geçme hedefine Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün daha güçlü yürümektedir” dedi.

Bozdağ, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

“Atatürk’ün kurduğu ve bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün dünden daha güçlüdür, yarın da bugünden daha güçlü olacaktır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla başarıyla geleceğe yürümektedir. Bize düşen Atatürk’ü ve hedeflerini dosdoğru anlamak ve bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışmak ve üretmektir.”

Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyete sahip çıkacaklarını aktaran Bozdağ, “Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet'e de, Atatürk’ün mirasına ve hedeflerine de biz sahip çıktık, sahip çıkıyoruz, sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi.



0 Yorum

Yorum Yaz