'İçimizdeki İsrailli' Tepkisi

Siyonist İsrail'in Mavi Marmara'da katlettiği Müslümanlar için hadsizce 'manyak' kelimesini kullanan Cem Küçük'e sosyal medyadan tepki yağdı. ‘İçimizdeki kripto Siyonist' olarak tanımlayan sosyal medya kullanıcıları yanında İHH'dan 'içimizdeki İsrailli' tepkisi geldi.

'İçimizdeki İsrailli' Tepkisi
20 Nis 2017 09:27:52

'TAYYİP BEY BUNLARI YAPACAKTIR'

Cem Küçük katıldığı bir TV programında Mavi Marmara şehitlerine ve gönüllülerine hakaret etti. Haddini aşan Cem Küçük “AK Parti'nin de radikal İslamcılarla, Mavi Marmara'daki manyak tiplerle de, kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı... her şeye düşman, kadın ve garip garip tipler var; bunlarla da yolların ayrılması lazım. Bu saatten sonra Tayyip Bey bunları yapacaktır diye tahmin ediyorum. İngiltere ile iyi ama Amerika ile yoluna sokup biraz daha bu işlere bakmamız gerekli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

'DAVA MANYAĞI OLACAKSIN'

Siyonistlerin sözcüsü gibi konuşan ve Müslüman düşmanları ile aynı dili kullanan Cem Küçük kısa sürede büyük tepki topladı. Ayarsız gazeteciye İHH Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez'de tepki gösterdi.

İÇİMİZDEKİ İSRAİLLİ TEPKİSİ

Küçük için "İçimizdeki İsrailli" diyen Sönmez'in mesajı şu şekilde: "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük"

 



0 Yorum

Yorum Yaz