İşgal altındaki Kudüs’te 165 yeni Coronavirus vakası tespit edildi

Silvan Doktorları Komistesi Üyesi Hazil er-Rüveydii, siyonistlerin işgali altındaki Kudüs’te 165 kişide daha Coronavirus tespit edildiğini duyurdu.

İşgal altındaki Kudüs’te 165 yeni Coronavirus vakası tespit edildi
29 Nis 2020 18:33:40

er-Rüveydii, siyonist işgal rejimi sözde Sağlık Bakanlığı ile işgalcilerin kontrolündeki Kudüs Belediyesinin Coronavirus salgınına yakalananlarla ilgili paylaştıkları veriler arasında çelişkiler olduğunu vurguladı.

İşgalciler tarafından açıklanan verilerin Kudüs’teki gerçek vaka sayısını yansıtmadığına dikkat çeken Er-Rüveydii, Kudüs’ün işgalci belediyesinin sadece kendi bölgelerinde ikamet eden ve açık adresleri kayıtlı olan virüse yakalanmış hastaları açıkladığını diğer taraftan siyonist işgalcilerin ise sigortaya kayıtlı olanlar ve kendilerine bağlı herhangi bir noktada muayene edilen hastaların durumlarını açıkladığını ifade etti.

er-Rüveydii, Coronavirus tehlikesinin henüz geçmediğine ve her geçen gün vaka sayısının arttığına dikkat çekerek, Filistinlileri, salgınla mücadele kapsamında alınan önlemlere riayet etmeleri ve hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlığını korumak için sosyal mesafeye dikkat ederek temastan uzak durmaları konusunda uyardı.




0 Yorum

Yorum Yaz