Londra'dan kaçış izdihamı!

İngiltere'de korona virüsün daha hızlı yayılan yeni formunun ortaya çıkması nedeniyle Londra'dan çıkmak isteyenler izdiham meydana geldi.

Londra'dan kaçış izdihamı!
21 Ara 2020 09:54:25

Londra'da virüs kapatmaları öncesinde ülkenin geri kalanına kaçan kalabalık yüzünden terminallerde olağan üstü izdiham oluştu.

İngiltere'de koronavirüsün daha hızlı yayılan yeni formunun ortaya çıkması üzerine ülke nüfusunun üçte biri sıkı karantinaya girdi. Dün gece başlayan yasak kararı uygulamaya geçmeden önce Londra'dan çıkmak isteyenler ise büyük kalabalıklar meydana getirdi.

Bir gün önce İngiltere Başbakanı Boris Johnson tarafından açıklanan yeni kısıtlamaların ardından binlerce Londralı kenti terketmek üzere terminallere koştu.

"4. Kademe" kısıtlamalarından kaçmak için Cumartesi günü İngiliz başkentini terk etmeye koşan güruh izdihama neden olurken yeni tedbirlerin yürürlüğe girdiği gece yarısından önce Londra tren istasyonlarında muazzam kuyruklar meydana geldi.

Londra'yı ve güneydoğu İngiltere'nin geniş bölgelerini içeren yeni 4. Kademe bölgesine giriş ve çıkışların yanı sıra uluslararası geziler (iş amaçlı olmadığı sürece) ve Noel ziyaretleri  yasaklandı.



0 Yorum

Yorum Yaz