Perinçek: AKP tarafından bütün cemaat ve tarikatlar şeytanlaştırıldı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı TV programında AKP eliyle cemaat ve tarikatların şeytanlaştırıldığını söyledi. Furkan Vakfının da üzerine gidildiğini belirten Perinçek, "AKP çok doğru yaptı" ifadelerini kullandı.

Perinçek: AKP tarafından bütün cemaat ve tarikatlar şeytanlaştırıldı
19 Şub 2020 12:31:26

Habertürk'te yayımlanan 'Türkiye'nin Nabzı' adlı tartışma programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cemaat ve tarikatların AKP eliyle şeytanlaştırıldığını söyleyen Perinçek, ittifak halinde olduğu AKP'ye övgüler dizmekten de geri kalmadı.

“AKP ÇOK DOĞRU YAPTI”

Yenişafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan’ın “Yeni bir darbenin ayak sesleri her yerden işitiliyor” yazısı üzerine başlayan tartışmada Perinçek, “Tarikatları ve cemaatleri şeytanlaştıran AK Parti Hükümetidir ve çok doğru yaptı.” ifadesini kullandı.

DİYANETİN CEMAAT VE TARİKAT RAPORUNU ÖRNEK GÖSTERDİ

“Bakın tarikatlar ve cemaatler Türkiye tarihinde hiç bu kadar şeytanlaşmamıştı. Bunu yapan da AK Parti hükümetidir. FETÖ, arkasından Adnan Oktar, Furkan Vakfı ve Süleymancılara operasyonlar yapıldı. Tarihimizde bu kadar büyük müdahale olmadı.” diyen Perinçek sözlerine Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı “Tarikatlar ve cemaatler” başlıklı raporunu örnek göstererek devam etti. Perinçek, 'Bakın Diyanet Cemaat ve Tarikat raporu yayınladı. Ardından Furkan Vakfı, Süleymancıların üzerine gidildi, gidilmeye de devam ediliyor" dedi.

ALPARSLAN HOCA DERİN DEVLETE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Alparslan Kuytul Hoca ise daha önceki açıklamaların da Türkiye deki özgürlükleri ve İslami faaliyetleri fazla bulan bir derin gücün varlığına işaret etmiş ve cemaatlerin AKP eliyle bitirilmeye çalışıldığını ancak bunun arkasında İslam düşmanı derin bir gücün olduğunu belirtmişti. Alparslan Hoca 4.5 yıl önce derin devletin AKP eli ile cemaatleri bitireceğini daha sonra da AKP’nin bitirileceğini söylemiş ve 'AKP'ye bindiği dalı kestiriyorlar' uyarısında bulunmuştu.

İlgili Haber;

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce projeyi açıkladı: AK Parti eliyle cemaatleri, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi

“AKP’LİLER BU AÇIKLAMAYI SİNDİRİYOR MU? MERAK EDİYORUM”

Perinçek’in ifadelerine sert tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, “Doğu Bey’in açıklamalarına cevap hakkını AKP’lilere bırakıyorum. Doğu Bey ile ittifak içerisinde olanlar AKP’lilerdir. Bu açıklamaları içlerine sindiriyorlarsa merak ediyorum. Bu nedenle değerlendirme ihtiyacı duymuyorum. Doğu Perinçek ile aynı gemide olanlar AKP’lilerdir.” dedi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Zehra 21 Şub 2020 22:42:17

    Allah belanı versin inşallah perinçek denen zındık


Yorum Yaz