• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce projeyi açıkladı: AK Parti eliyle cemaatleri, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce projeyi açıkladı: AK Parti eliyle cemaatleri, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce, derin devletin AKP eli ile cemaatleri bitireceğini daha sonra da AKP’nin bitirileceğini söylemişti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce projeyi açıkladı: AK Parti eliyle cemaatleri, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi
02 Nis 2018 18:30:24

Alparslan Kuytul Hocaefendi 3,5 yıl önce; gerek yaptığı açıklamalarda gerekse Furkan Nesli Dergisi’nde yayınlanan yazılarında bu gerçeğe değinmiş ve “AKP’ye bindiği dalı kestiriyorlar” diyerek yetkilileri uyarmıştı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 10 Kasım ve 21 Kasım 2014 tarihlerinde yaptığı iki açıklamada şunları söylemişti:

“…Ve benim gördüğüm kadarıyla AK Parti Emniyette, İstihbaratta ve Yargıda eski kadroları ve zihniyeti tekrar iş başına getiriyor. O paralelci dediği cemaatin kadrolarını tasfiye edebilmek için. Çünkü onların yerine koyacağı kendi kadroları yok. Ne kadar şarapçı, ne kadar ateist, ne kadar aşırı solcu varsa o kadroları tekrar iş başına getiriyor. Karanlık adamlar her gün cemaatler hakkında raporlar hazırlıyor ve Bakanlıklara bu şekilde bilgiler götürüyorlar…”

 

“…AK Parti’yi çok kızdırdılar. Bunu kasıtlı yaptı bazı güçler. Büyük bir nefret başlattılar. Belki de tekrar eski kadroların işbaşına gelebilmesi için bunu tezgâhladılar ve o kadrolar tekrar gelmeye başladı. Şimdi o nefretin üzerine bunu bina ediyorlar. Bu bir proje... ‘Önce AK Parti eliyle cemaatleri bitirme, sonra da AK Parti’yi bitirme projesi’… AK Parti eğer bu tuzağa düşerse kendi bindiği dalı kesmiş olacak. Kendi tabanını kaybedecek ve kendisi de bitecek. AK Partinin yetkilileri eğer bu tuzağı bilmiyorlarsa bu olay vesilesiyle uyansınlar.Her tarafa yerleştirdiğiniz o adamlar var ya, onlar sizin kuyunuzu kazıyor. Onlar yeniden her tarafa sızdılar. Cemaatlerin hepsini size küstürecekler, o zaman yalnız kalacaksınız ve işte o zaman sizi de bitirecekler.

Sizi cemaatleri bitirmeye zorluyorlar. Karşı durmalısınız. Sizin tabanınız sonuç itibarı ile cemaatlerdir. Sizin oralara yükselmeniz bunun sayesinde olmuştur. Gemi suyun sayesinde yükselir. Su kalmazsa gemi karaya oturur. Müslüman camia yükseltti sizi. Bir darbeci zihniyete karşı mücadele ederken daha kötüsüne yakalanıyorsunuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsunuz, farkında değilsiniz.

Ergenekon Davasından içeri girip çıkanlardan birisi ne demişti hatırlıyor musunuz? “Bütün cemaatlerin kökünü kurutacağız.” dedi. İşte şimdi onu gerçekleştirmeye çalışıyorlar.”

 



0 Yorum

Yorum Yaz