'Ramazan Heyecanı' Programı, Ramazan Ayı'nı Uğurluyor!

Ramazan boyunca her hafta evlere konuk olan 'Ramazan Heyecanı' programı, 4'üncü ve son bölümüyle Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanıyor. Furkan Tv'nin hazırlayıp sunduğu ve her bölümüyle takipçilerinden büyük takdir toplayan program, bu akşam saat 20.30'da Furkan Tv Youtube kanalında izleyicileriyle buluşacak!

'Ramazan Heyecanı' Programı, Ramazan Ayı'nı Uğurluyor!
11 Mayıs 2021 19:09:56

Ramazan Heyecanı, Ramazan'ı Ayını Uğurluyor!

Bütün bir ay boyunca her hafta evlerimize Ramazan kültürünü taşıyan 'Ramazan Heyecanı' programı, son bölümüyle Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanıyor. Furkan Tv'nin hazırlayıp sunduğu özel program, ekranlarınıza taşıdığı birbirinden keyifli bölümleriyle izleyicisine renkli dakikalar yaşattı.

'Unutulmaya yüz tutan Ramazan heyecanını diriltme' hedefiyle düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim ziyafetleri, Grup Furkan ekibinin ezgi ve ilahileri, Ramazan gecelerinin klasikleşen seyirleri; Karagöz-Hacivat, ortaoyunları, meddah gösterisi, çeşitli skeçleri ve özel konuklarıyla bir süredir evlerimizin konuğu olmuştu. Oruç ayına dair en ilgi çekici meselelerini gündeme getirerek takipçilerinden tam not almayı basşaran özel program, 4'üncü ve son bölümüyle sevenlerini ekrana başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Furkan Tv sosyal medya kanalları aracılığyla takip edebileceğiniz program, saat 20.30'da Furkan Tv Youtube kanalından canlı yayınla ekranlarınızda olacak!



0 Yorum

Yorum Yaz