Rashid Buttar: Covid-19 Salgınından Hayatını Kaybeden Bir Kişi Bile Yok

ABD'li Doktor Rashid Buttar, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Buttar, koronavirüsün laboratuvarda üretildiğini belirterek, virüs üzerinden bir korku düzeni oluşturulmaya çalışıldığını, test kitlerinin de güvenilir olmadığını söyledi.

Rashid Buttar: Covid-19 Salgınından Hayatını Kaybeden Bir Kişi Bile Yok
28 Mayıs 2020 16:37:42

Çin'in Whan kentinde ortaya çıkan koronavirüsle ilgili olarak, ABD'li Dr. Rashid Buttar, virüsün laboratuvarda üretildiğini ve test kitlerinin güvensiz olduğunu iddia etti.

Doğal bir virüsü alıp işlev kazandırıyorsunuz

Şimdiye kadar kliniklerimizde damardan verilen bir ilaç vardı. Araştırmalarımızı geliştirdikçe bu Koronavirüsün yanılsamalı bir ilaç olduğuna karar verdik. 2015 yılında Kuzey Carolania Üniversitesi tarafından yayınlanan bir araştırmadan bahsediyorum. ABD hükümeti bu araştırmanın sonlandırılmasını istedi. Doğal bir virüsü alıp işlev kazandırıyorsunuz. Virüsü mutasyona uğratıp daha tehlikeli bir hale getiriyorsunuz.

Yaptığım araştırmalarda bulduğum SHC014 türü bir koronavirüsü alıp, onu bir başka virüsle birleştirip, üzerine de HIV virüsü ekliyorlar.

Hiç bir virüs 3 metre zıplayamaz

2015 yılında bir grup virüs uzmanı danışman, bu virüsün zararlı olduğunu ve durdurulmasını istedi. ABD hükümeti bunun durdurulmasını istedi. Fauci denilen adam bütçeden para ayırdı. Bu virüsü başımıza bu adam açtı. 2017 yılında zaten George Town Üniversitesi'nde yaptığı açıklamada bir salgın çıkacağını öngördü. Bu adam "Başkan bir salgın hastalıkla uğraşacak" dedi. Virüsün nereden geldiği önemli değil, ABD hükümeti bunu bir fırsat olarak gördü ve şimdi tüm mali sistem kapandı. Şimdi diyorlar ki 1,5 metre mesafe bırakın diyorlar, tamamen yalan bu, böyle bir virüs yok.

2022'ye kadar karantinada kalacağımız söyleniyor. Bu bir yalan, hiç bir virüs 3 metre zıplayamaz. Piyasada onlarca doktor var, ama gerçekleri söylemekten korkuyorlar.

Test kitleri güvenilir değil

Kullanılan test kitleri güvenilir değil, virüs olmayan insanlarda bile virüs çıkıyor. Bu tanı kitleri sadece genetik dizilimi belli olan virüsler içindir.

Ölü sayısını yüksek göstermek için doktorlara baskı yapıp, 'hasta şu şu sebeplerle öldüyse koronavirüsten öldü' yazılacak, deniliyor.

Kovid 19'dan bir tane ölen yok

Sürekli bir korku pompalıyorlar. Bu kadar korku stresi yükseltince vücudun bağışıklık sistemi yavaşlıyor. Ortada bir ilüzyon geziyor. Şimdi kovid 19 yüzünden ölmüş bir hasta bile yok. Piyasaya baktığınız zaman yalan beyan haberlerle dolu.



0 Yorum

Yorum Yaz