Siyonist uzmanlar: Kassam’ın yayınladığı fotoğraflar İsrail’e zarar verdi

İsraillilerden Hamas’ın yayınladığı fotoğrafları yayınlamamalarını isteyen siyonist uzmanlar, Kassam’ın yayınladığı fotoğraflar İsrail’e zarar verdiğini söyledi

Siyonist uzmanlar: Kassam’ın yayınladığı fotoğraflar İsrail’e zarar verdi
23 Kas 2018 11:02:56

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-10 Televizyonu askeri uzmanı Alon Ben David, Gazze’de operasyon yapan birliğin Hamas tarafından deşifre edilip birlikte görev alan şahısların fotoğraflarını yayınlamasının stratejik düzeyde zarar verdiğine dikkat çekerek, bu zararın sadece Gazze ile sınırlı kalmadığını zararın bütün Ortadoğu düzeyinde olduğunu ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin aktardığına göre, Ben David yaptığı değerlendirmede “Hamas bu fotoğrafları ve bu kadar gizli ve hassas bilgileri ya gözetleme kameralarından ya internetten veya sahip olduğu son derece ileri teknoloji aracılığıyla ele geçirmiştir. Bu gerçekten zor bir olay. O nedenle Askeri Sansür Organı fotoğrafların yayınlanmaması kararı geldi. Bu fotoğrafların internette yayınlanmasıyla meydana gelecek zararı tahmin etmek çok zor. Fakat İsrailliler şunu bilmeliler ki bu konuda yapacakları bir şey, sadece Hamas’a hizmet edecektir” ifadesini kullandı.

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları dün (22 Kasım Perşembe) Siyonist askeri birliğin 11 Kasım 2018 tarihinde Gazze’nin Han Yunus şehrinin doğusuna sızarak yapmak istediği ancak Kassam mücahitleri tarafından engellenen operasyonda kullanılan araçlarla, operasyona katılan şahısların fotoğraflarını yayınladı.

Kassam’ın yayınladığı bilgi ve görüntüler işgal rejiminde şok yaratırken, işgal rejimindeki Askeri Sansür Organı, fotoğrafların yayınlanmaması konusunda karar aldı.

ilgili haber;

Kassam Tugayları Gazze'ye sızan İsrail güçlerinin fotoğraflarını yayınladı



0 Yorum

Yorum Yaz