Skandal! Dizi sahnesinde halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik!

Kanal D'de oynayan dizi Arka Sokaklar'ın son bölümünde yayınlanan aşı sahnesi sosyal medyada tepki çekti. Bebeklere yanlışlıkla Covid aşısı yapılmasının gündeme gelmesinin ardından dizide hamile kadınlara ısrarla aşı olunmasını tavsiye eden sözlerle skandallara imza atıldı! Söz konusu sahnede "Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" sözlerinin yayınlanmasının ardından dizi ve dizinin yayınlandığı kanal, Twitter gündeminde ilk sıralara oturdu.

Skandal! Dizi sahnesinde halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik!
25 Eyl 2021 12:30:07

Kanal D'de oynayan dizi Arka Sokaklar'ın 596. bölümünde aşı sahne kısa sürede büyük tepki topladı.

Bebeklere yanlışlıkla(!) Covid aşısı yapılmasının gündeme gelmesinin ardından dizide hamile kadınlara ısrarla aşı olunmasını tavsiye eden sözlerle skandallara imza atıldı!

Dizideki Rıza Baba karakterinin, "Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yaptığı gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz." sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Dizinin yayından kaldırılması için kısa sürede binlerce tweet atılırken bazı kullanıcılar da dizinin halkı kin ve düşmanlığa ittiğini savundu. Dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D ise Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.



0 Yorum

Yorum Yaz