SON DAKİKA! Almanya'dan Türkiye'ye Gelen Türklere Sınır Dışı!

Almanya’dan Türkiye’ye gelen Alman vatandaşı Türk grup sınır dışı ediliyor. Almanya Düsseldorf’tan Türkiye’ye ziyaret amaçlı gelen 7 kişi, havaalanında şok bir muameleyle karşı karşıya kaldı.

SON DAKİKA! Almanya'dan Türkiye'ye Gelen Türklere Sınır Dışı!
26 Tem 2017 00:19:19

İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına iniş yapan 6’sı Almanya vatandaşı 7 Türk gözaltına alındı. Uçaktan iner inmez gözaltına alınan kişiler ne olduğunu anlamadan polisin tepkisi ile karşılaştılar. 3 saate yakın bir süre sorgulanan aile Türkiye’den geri gönderilmek üzere gözaltında tutuluyor. 7 kişilik aileden serbest bırakılan Türkiye vatandaşı olan Sencer Ç. yaşanan mağduriyeti dile getirdi.

Kayda alınan videoda konuşan genç, havaalanında görevli polislerin Almanya’nın Türkiye’ye bir liste verdiğini ve bu listede olan kişilerin Türkiye’ye girişinin yasak olduğunu söyleyerek içinde eşinin de bulunduğu arkadaşlarının Türkiye’ye alınmayacağını söylediklerini ifade etti. Bunun üzerine Alman yetkililere ulaşılarak durum soruldu. Almanya yetkililerden gelen cevapta böyle bir listenin verilmediği hatta Türkiye'nin son bir ay içinde bunu yüz defa yaptığı bildirildi. Türk asıllı Almanya vatandaşlarının sabah sınır dışı edileceği ve Almanya’ya gönderileceği iddia edildi.

Cep telefonu ile çekilen videoda konuşan şahıs ailesinden haber alamadığını belirterek, Türk yetkililerden yaşanan bu mağduriyetin giderilmesini talep etti. 

İşte o video:



6 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ggffggff 08 Haz 2017 03:49:00

    Bu adam alman vatandasligina gecmistir o yüzden türk degil ve her almani ülkemize hele daese benzer bir almani sokmak zorunda degiliz

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Cihat ALLAK 01 Oca 1970 02:00:00

    Zalimlik yapmayın ey polisler onlar sizin kardeşiniz. Bu topraklar onlarında bu muamele yapılır mı.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Hanife Tuna 01 Oca 1970 02:00:00

    Videoyu dikkatle izledim.Bu nasıl iştir.Ulke ülke olmaktan çıktı isteyenin istediği gibi at koşturduğu "dingonun ahirina" döndü.Yahu biz dünyada müslümanlara yapılan zulme dur diyeceğimize bizzat zulmeder hale geldik.Allah sonumuzu hayır etsin inş.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Rabia 01 Oca 1970 02:00:00

    Bu nasıl bir uygulama! Devlet değil sanki aşiret. İsteyen istediği gibi hükmediyor ne kanun ne hukuk...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ferhat 01 Oca 1970 02:00:00

    insan hertürlü herseyi videoda itda edebilir bunun ispati berede ? dediklerinin dogru oldugunu nereden bilecem ? bende diyorumki o gün bende oradaydim ve böyle birsey yasanmadi

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    İlyas 01 Oca 1970 02:00:00

    Aynısı benimde Başıma geldi 2 ay önce. ben ne teröristim nede herhangi bir örgüte bağlantım var.. 2 aydir avukat tutmuşum bisi öğrenemedi ve ben ülkeme dönemiyorum 2 çocuğum ve eşim var turkiyede... Yazıklar olsun..


Yorum Yaz