• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Takvim Gazetesi, Alparslan Hoca'ya İftira Atmaya Doymuyor! Tetikçi Gazete Kimlere Çalışıyor?

Takvim Gazetesi, Alparslan Hoca'ya İftira Atmaya Doymuyor! Tetikçi Gazete Kimlere Çalışıyor?

Takvim Gazetesi, Alparslan Hoca'nın İstanbul'da gerçekleştirdiği konferans üzerinden hazırladığı manipülasyon dolu haberlerle rezilliklerine rezillik ekledi! Alparslan Hoca'nın "Terör örgütü propagandası" yaptığı gerekçesiyle yargılandığı davadan beraat ettiği bilinmesine rağmen "Terör örgütü liderliği" yapmasıyla suçlayan yandaş gazete Takvim, son yaptığı densiz haberle, vatandaşlara asılsız iftiralar atacak cesareti nereden buluğu ve kimlere çalıştığını sorgulattı!

Takvim Gazetesi, Alparslan Hoca'ya İftira Atmaya Doymuyor! Tetikçi Gazete Kimlere Çalışıyor?
05 Oca 2022 13:43:00

Tetikçi Gazete Mahkeme Kararlarını Tanımıyor!

Takvim Gazetesi, daha önce Alparslan Kuytul Hoca hakkında yaptığı hakaret dolu haberler sebebiyle hakim karşısına çıkmış, yazı işleri müdür ve internet sorumlusu Şefik Çalık hapis cezasına çarptırılmıştı.

Adana 15'inci Asliye Ceza Mahkemesinde 23 Şubat 2021 tarihinde görülen davada, sanık Takvim gazetesi yazı işleri müdürü ve internet sorumlusu Şefik Çalık 2 ay 27 gün hapis cezasına çarptırılmış, yasadaki şartları taşımadğı gerekçesiyle cezası ertelenmeyen Çalık, hakkında başka bir suçtan verilmiş olan HAGB (Hükmün açıklanmasının geri bırakılması) kararı da bu cezanın verilmesiyle bozulmuştu.

Alparslan Hoca'ya Hakaret Eden Takvim Gazetesi Yazı İşleri Müdürüne Hapis Cezası! Alparslan Hoca'ya Hakaret Eden Takvim Gazetesi Yazı İşleri Müdürüne Hapis Cezası!

Takvim Gazetesi, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e yakınlığıyla bilinen İslam düşmanı tetikçi haber sitesi Aydınlık(!) grubunun haberleri üzeriden yaptığı haberlerle rezilliklerine rezillik ekledi.

Alparslan Hoca'nın İstanbul'da gerçekleştirdiği "İstanbul'un Fethi" konulu konferans ilanlarının merkezi birçok noktada dağıtılmasından rahatsızlık duyan İslam düşmanı sözde haber siteleri, Alparslan Hoca'nın beraat ettiği "Terör propagandası" davası üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesini "Terör destekçisi" olarak yaftalamaya çalıştı.

Sözde haber siteleri, yaptıkları asılsız haberlerde Alparslan Hoca'nın 22 ay delilsiz ve mesnetsiz bir şekilde cezaevinde kalıp 3 Kasım 2020 tarihinde beraat ettiği davayı gündeme getirerek "Suçlu" algısı vermeye çalıştı. 

Halkın "Doğru haber alma hakkı"nı hiçe sayan tetikçi sitelerin, daha önce de Alparslan Hoca'yı asılsız ithamlarla suçladığı ve "Masumiyet karinesi" ilkelerini fütursuzca çiğnediği kaydedilmişti.



0 Yorum

Yorum Yaz