Alparslan Hoca'ya Hakaret Eden Takvim Gazetesi Yazı İşleri Müdürüne Hapis Cezası!

Alparslan Hoca'ya izansız hakaretlerde bulunan tetikçi Takvim Gazetesi yazı işleri müdürü ve internet sorumlusu Şefik Çalık'ın hakaret cezası onandı!

Alparslan Hoca'ya Hakaret Eden Takvim Gazetesi Yazı İşleri Müdürüne Hapis Cezası!
23 Şub 2021 12:30:27

Alparslan Kuytul Hoca'nın çeşitli iftira ve hakaretlere maruz kalması sebebiyle yandaş medya Takvim Gazetesi hakkında açtığı hakaret davasının 6'ncı duruşması görüldü.
Alparslan Hoca’nın tetikçi Takvim Gazetesi’ne karşı başlattığı hakaret davasında 6. duruşma! Alparslan Hoca’nın tetikçi Takvim Gazetesi’ne karşı başlattığı hakaret davasında 6. duruşma!
Bugün Adana 15'inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada sanık, Takvim gazetesi yazı işleri müdürü ve internet sorumlusu Şefik Çalık, 2 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yasadaki şartları taşımadğı gerekçesiyle cezası ertelenmeyen Çalık, hakkında başka bir suçtan verilmiş olan HAGB Kararı da bu cezanın verilmesiyle bozuldu.

İftiracı Takvim Gazetesinden Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Alçakça Bir Haber! İftiracı Takvim Gazetesinden Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Alçakça Bir Haber!



0 Yorum

Yorum Yaz