Yiğitseniz Çıkın Deyin ki: Ben sizin Tevhidinizi Kabul Etmiyorum

İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin salon iptali ile başlayan, spor salonlarının yasaklanması akabinde iftira kampanyaları ile büyümesi engellenmeye çalışılan Furkan Hareketinin son olarak Ankara Merkezde yapacağı konferans sol kesimin baskısı nedeniyle Yenimahalle belediyesi tarafından iptal edilmişti.

Yiğitseniz Çıkın Deyin ki: Ben sizin Tevhidinizi Kabul Etmiyorum
09 Nis 2016 15:57:25

İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin salon iptali ile başlayan, spor salonlarının yasaklanması akabinde iftira kampanyaları ile büyümesi engellenmeye çalışılan Furkan Hareketinin son olarak Ankara Merkezde yapacağı konferans sol kesimin baskısı nedeniyle Yenimahalle belediyesi tarafından iptal edilmişti.

Ardı arkası kesilmeyen bu engelleme sürecinin ardından Alparslan Kuytul Hocaefendi, dün Furkan Vakfı genel merkez binasında gerçekleştirilen panelin ardından engelleme süreci ile alakalı çok önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının başlangıcında, hakkında sol kesim tarafından başlatılan iftiralara cevap veren Hocaefendi, bu alçakça iftira atanların asıl hedeflerinin bütün cemaatleri, bütün namaz kılanları bitirmek olduğunu söyledi.

İslam sancağının tekrardan dalgalanmasından korkan bu kesime çağrı yapan Hocaefendi, “şahsiyetli bir İslam düşmanı iseniz çıkın ortaya deyin ki; Biz senin Tevhidini, İslam’ını reddediyoruz’. Ben senin laikliğini erkekçe reddediyorum sen de benim Tevhidimi erkekçe reddet her şey ortaya çıksın. Kim Müslüman kim kâfir ortaya çıksın ve bu insanlar ona göre saflarını belirlesinler.” dedi

Hocaefendi konuşmasında şu konulara da değindi:

Bunlar diyor ki bizler 150-200 yıldır bu sistemi kurmaya çalıştık, bunun için nice başları kestik, nice insanları katlettik herkese bunu unutturduk derken birden bire tekrar çıktılar Tevhit demeye başladılar. İşte bütün mesele bu; kurdukları sistemin tekrar çökeceğinden korkuyorlar.

Siz bu topluma Allah mı iyi bilir insanlar mı iyi bilir diye sorsanız, bu toplum ne der? Bu topluma yetki Allah’ın mıdır, insanların mıdır sorsanız bu toplum ne der? Bu toplum “Allah” der. Dolayısıyla bunu bilmektedirler. Bu konunun gündeme gelmesini istemedikleri için oradan saldırmıyorlar. Oradan saldırın erkekseniz! Bu toplum tekrardan tevhidi konuşmaya başlasın.

Yıllarca bizi toplum tarafından duyurmamı için ellerinden geleni yaptılar, sesimiz kısmaya çalıştılar, dama çıkmış kedinin köpeğin haberini yapan televizyonlar 10 bin kişilik mitinglerimizin haberini vermediler.

Engellemeye çalıştılar, afişlerimizi topladılar. Bütün bunları her şehirde, yıllarca yaptılar. Bu yöntem olmayınca başka yöntemlere başvurdular. Bu mızrak çuvala sığmıyor bunu gördükleri zaman karalama kampanyasına başladılar. Gerçek savaşın adını ortaya koymamak için başka şeyler söylüyorlar. Bunların üstatları Amerikalısı, Avrupalısı İslam ile savaştığı halde terörle, fakirlikle, Saddam’la savaşıyorum der aslında başka hedefleri vardır. Daima bu şekilde davranmak onların ahlakı olmuş.

İslam ile savaşıyorum dese, o zaman insanlar uyanacaktır. Öyle demeyerek başka şeyleri öne sürerek hedef saptırıyorlar hem de Tevhid ile şirkin mücadelesinin başlamasını engellemek istiyorlar. Fakat Allah (c.c) şu memlekette yeniden tevhidin gündeme gelmesini istiyorsa bunun için bizi vesile yapıyor ise mutlaka bu hareketi destekleyecektir. Bunu da engelleyemeyecekler.

Peygamberlere bunların mislisini yaptılar lakin sonuçta gerçek ortaya çıktı. Buna engel olamayacaklar çünkü Allah (c.c) bu ümmetin yeniden dirilmesini istiyor.

Hocaefendi konuşmasında dik duramayan baskılara yenilen CHP ’yede seslendi.

Konuşmasında, görülen sadıka rüya ya değinen Hocaefendi son olarak Furkan Hareketi mensuplarına çağrı yaptı. 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz