4 Bayramdır Cezaevinde Olan Alparslan Hocadan Bayram Mesajı

Ailesi ve sevenlerinden uzak 4. bayramını geçiren Alparslan Kuytul Hoca sevenlerine cezaevinden bayram mesajı gönderdi.

4 Bayramdır Cezaevinde Olan Alparslan Hocadan Bayram Mesajı
11 Ağu 2019 08:53:36

19 aydır haksız gerekçelerle Bolu Cezaevinde tutulan Alparslan Hoca bu bayram da sevenlerine bayram mesajı gönderdi.

Ailesi ve sevenlerinden uzak 4. bayramını yaşayan Alparslan Hoca her fırsatta sevenlerine nasihat ve mesajlarını iletmeye devam ediyor.

Kurban bayramını da bir vesile gören Alparslan Hoca kendisi ile beraber hayatını tevhit davasına adayan arkadaşları için ele aldığı mesajında “İmtihan günleri, kulların kendilerini Rablerine ispat edeceği, şeref kazanacağı ve yükseleceği günlerdir. Allah Celle Celaluhu, cümlemize imtihanı kazanmayı ve rahatı ahirete bırakanlardan olmayı nasip etsin.” Duasında bulundu.

Alparslan Hocanın dava kardeşlerine gönderdiği bayram mesajının tamamı:


Değerli Kardeşlerim!

Allah’a teslimiyeti ifade eden mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Sırf susturulmak için atıldığım bu zindanda benim sizsiz, sizin de bensiz geçireceğiniz dördüncü bayram. Sizin gayretlerinizin artarak devam ettiğinin haberlerini almam zindanın acısını bana unutturuyor. Bu Kurban Bayramında da bayramınızı kurban edeceğinizi, büyük bir gayret göstereceğinizden ve bayram ziyaretlerinde Tevhit davamızı ve yapılan haksızlıkları anlatacağınızdan eminim.

İmtihan günleri, kulların kendilerini Rablerine ispat edeceği, şeref kazanacağı ve yükseleceği günlerdir. Allah Celle Celaluhu, cümlemize imtihanı kazanmayı ve rahatı ahirete bırakanlardan olmayı nasip etsin.

Her an davet ve herkes davetçi olacak ve hep beraber Tevhit, Adalet, Hürriyet ve Medeniyet demeye devam edeceğiz. Çiçeklerimi ve fidanlarımı sulayanlara duacıyım. Tohum atanlara duacıyım ve onlarla gurur duyuyorum. Hayattaki tek eserim onlardır ve bu eser en güzel eserdir.

Rabbim güzel neticelere ermeyi nasip etsin.

Allah’a emanet olun.

Alparslan Kuytul Hocaefendi

Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi

11.08.2019

Kurban Bayramı





0 Yorum

Yorum Yaz