• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • ABD'nin Ankara Büyükelçiliği’nden güvenlik uyarısı: Vize işlemleri ve hizmetler askıya alındı

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği’nden güvenlik uyarısı: Vize işlemleri ve hizmetler askıya alındı

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bugün bir 'güvenlik uyarısı' yayınladı. İstanbul'da yabancı ülke vatandaşlarına karşı potansiyel terörist saldılar ile kaçırma girişimleri konusunda güvenilir bilgiler aldıklarını duyuran büyükelçilik, vize işlemlerini ve hizmetleri askıya aldı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği’nden güvenlik uyarısı: Vize işlemleri ve hizmetler askıya alındı
23 Eki 2020 17:03:38

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bugün bir 'güvenlik uyarısı' yayınladı ve İstanbul'da ABD vatandaşlarına ve yabancı ülke vatandaşlarına karşı potansiyel terörist saldılar ve kaçırma girişimleri konusunda güvenilir bilgiler aldıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada bu saldırıların potansiyel olarak ABD'nin Türkiye başkonsolosluğunda veya ülkedeki başka noktalarda da meydana gelebileceğini ifade etti.

Büyükelçilik, Türkiye’deki ABD vatandaşlarının yabancı vatandaşların bir araya geldiği ofis ve AVM gibi alanlardan, kaçınmaları gerektiğini aktardı.

Elçiliklerin vize işlemlerinin yanı sıra ABD vatandaşlarına verilen hizmetlerin de geçici süreyle durdurulacağı duyuruldu. Kişisel randevusu olanlara konuyla ile ilgili bir bilgilendirme e-postası atılacağı belirtildi.



0 Yorum

Yorum Yaz