Adaletsiz Düzen Bir Aileyi Yok Etti

Adaletin sağlanması ve kan davalarının meydana gelmemesi için ölen kişinin velisine kısas hakkı veren İslam'ın adaleti yerine, tecavüz ve cinayet işleyen birine bile hapis cezası verip ardından af çıkarma yetkisini elinde tutan ve bu konuda asıl acı çeken babaya hiç bir şey sormayan adaletsiz düzen, toplumda derin yaralar açmaya devam ediyor. Son olarak cinsel istismara maruz kaldıktan sonra boğularak öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası, karısını ve kızını cinnet geçirerek öldürdü.

Adaletsiz Düzen Bir Aileyi Yok Etti
22 Şub 2017 10:53:16

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde ikamet ettiği evde cinnet getiren Bilal Kupal, eline aldığı bıçakla önce eşi Suriye Kupal'ı (27) ardından 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra bıçakla kendisini de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞİMDİ SORUYORUZ!

4 yaşında bir çocuğa tecevüz ettikten sonra öldürecek kadar insanlıktan çıktığını kendisi itiraf eden bir kimseyi hapis cezasına çarptıranlara soruyoruz: Acaba o çocuk sizin olsaydı ve siz çocuğunuza bunu yapan kişinin hapiste rahat rahat yaşadığını bilseydiniz buna dayanabilir miydiniz? Bu acıya ve adaletsizliğe dayanamayan baba cinnet getirerek böyle adaletsiz bir dünyada yaşamaktansa tüm ailesini öldürdü.

İnsanın yaşam hakkının en önemli hak olduğunu iddia ederek idam cezasını kaldırarak Avrupaya uyanlar ise şu soruya cevap vermelidirler: Ölen o küçücük çocuğun yaşam hakkı, hak değilmiydi? Peki onu öldüren kişi hapisten çıkınca bir başkasını öldürürse bu kişinin yaşam hakkını elinde alan siz olmayacak mısınız? Bu adaletsizliğe dayanamayarak ailesini öldürecek kadar kendinden geçen babanın karısının ve çocuklarının asıl katili siz değil misiniz?



0 Yorum

Yorum Yaz