Adaletsiz Karar Sonrası Bolu Cezaevi Önünde Büyük Kalabalık!

Dün(10 Mayıs) Adana Merkez Adliyesinde görülen duruşmada Alparslan Hocanın tutukluluğunun devamına karar verilmesinin üzerine Furkan gönüllüleri karara tepki göstermek ve desteklerini sunmak için Bolu cezaevi önünde bir araya geldi.

Eklenme Tarihi: 11 May 2019
1 dk okuma süresi
Güncelleme Tarihi: 26 Eyl 2024
Adaletsiz Karar Sonrası Bolu Cezaevi Önünde Büyük Kalabalık!

Dün(10 Mayıs) Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Furkan Vakfı davasının 2. duruşmasında mahkeme heyeti, delillerin toplanmaması gerekçesiyle Alparslan Hoca ve Ali Alagöz'ün tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 22 Ağustos 2019 tarihine erteledi.

Açık Görüş İçin Tekrar Bolu'dalar Bugün (11 Mayıs) Alparslan Hocanın açık görüş günü olması sebebiyle Semra Kuytul Hocahanım ve çocukları uzun süren yolculuk sonrası Bolu'ya gitti. Alparslan Hocayı görme imkanları olmasa dahi aynı atmosferi paylaşmak isteyen ve Hocaefendi'nin ailesine destek olmayı amaçlayan yüzlerce kişi Bolu'ya adeta akın etti. Bolu F Tipi önünde bir araya gelen kalabalık ellerindeki, "Zalimler Allaha Hesap Verecek", "Tarih Zulmünüzü Yazıyor" yazılı pankartlarla haksız kararı protesto etti. Ayrıca devam eden zulme karşı Alparslan Hocanın yanında olduklarını vurguladılar.

Hemen her hafta çeşitli pankart, döviz ve sloganlarla BOLU CEZAEVİ ÖNÜNDE toplanarak haksız tutukluluğu protesto eden Alparslan Hocanın sevenleri bu hafta da sloganlar eşliğinde haksız tutukluluğu kınadı.