Adana’da Yaşanan Teravih Zulmü İle İlgili Alparslan Hocadan Açıklama

Alparslan Hoca, dün Adana’da Teravih namazı kılmak isteyen vatandaşları polisin darp ederek gözaltına almasını değerlendirdi.

Adana’da Yaşanan Teravih Zulmü İle İlgili Alparslan Hocadan Açıklama
22 Mayıs 2020 01:14:37

Adana’da bir grup Furkan gönüllüsü sosyal mesafeye dikkat ederek Teravih namazı kılmak istediği için polis tarafından darp edilerek gözaltına alındı.

Gönüllülerinin kanlar içinde kalacak şekilde darp edilmesi üzerine tanıdıklarının başına gelen zulmü duyan birçok kişi olay yerine geldi. Yaşanan zulüm üzerine Alparslan Kuytul Hoca da canlı yayında olayla ilgili açıklamada bulundu. 

“Bunlar artık normal polis olmaktan çıkmış. Kimler talimat veriyorsa bilemiyorum artık bunlar gaddarlaşmış. Normalde polis böyle değil ama konu İslam olduğunda, Müslümanların bir eylemi olduğunda, konu biz olduğumuzda polis gayet gaddarlaşıyor. Artık ağız burun kırma dönemine geldiler. Geçen de Adana’da Suriyeli bir çocuğu kalbinden vuran polis bugün de arkadaşlarımızın ağzını burnunu kırdılar. Bütün mesele bir din düşmanı komite var devletin içerisine sızmış. Bunlar Ramazan’ın sönük geçmesini istedi ve bunu da başardı.”

Alparslan Hoca ülkemizde her geçen gün yasakların artmasını ise şu sözlerle dile getirdi:

“Kimse konuşmayacak, cami yasak, cuma namazı yasak, teravih yasak, itikaf yasak, bayram yasak!

Yasaklar ülkesi olduk! Türkiye'yi Doğu Türkistan yapmak isteyen Mao'cu zihniyet, Türkiye'yi Doğu Türkistan yapamayacaksınız! Mesafeyi koruyarak açık alanda namaz kılmak isteyenlere müdahale etmeye ne hakkınız var! Zerre kadar imanı olan bu zulme karşı gelir!”




0 Yorum

Yorum Yaz