AKP'li Belediyeden Hipodrom Yapma Kararı

AKP'li Antalya Belediyesi kumar organizasyonlarına ev sahipliği yapacak bir hipodrom yapma kararı aldı. Belediye başkanı Türel'in yapılacak hipodrom hakkında 'en çok arzu ettiğim proje hatta hayalim' dediği görüldü. İslami konferansları engelleyen AKP'nin kumara destek vermesi Müslümanlar tarafından tepkiyle karşılandı. AKP hükümetinin kumara verdiği destek bununla da sınırlı değil.

AKP'li Belediyeden Hipodrom Yapma Kararı
05 Mar 2017 09:44:28

AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’ya hipodrom yapma kararı aldı. Belediyenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Deşömealtı’na hipodrom yapılacağı belirtiliyor. At yarışlarına sahne olacak olan hipodrom, Ganyan gibi kumar organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.

AKP'li belediyenin bu kararını vatandaşlar tepkiyle karşıladı.

Antalya Belediyesinin resmi sitesinde yayınlanan habere göre Menderes Türel'in yapılacak olan hipodrom hakkında 'en çok arzu ettiğim hatta hayalim dediğim projelerden bir tanesiydi' dediği görülüyor.

İşte resmi sitede yayınlanan haberin dikkat çeken o kısmı:

MENDERES TÜREL: HİPODROM EN ÇOK ARZU ETTİĞİM PROJE HATTA HAYALİM

Menderes Türel, “Hipodrom ATSO başkanlığından beri Döşemealtı’nda en çok arzu ettiğim hatta hayalim dediğim projelerden bir tanesiydi. Her şeyi çözüldü, alanla ilgi herhangi bir problem kalmadı, ihalesi yapıldı ama ihalede yine malum gül bahçesindeki dikenlerin marifetiyle bir yerde saplandı kaldı. Şimdi ihaleyi yenilemek suretiyle Döşemealtı’na hipodrom kazandırılması hususundaki adımları atıyoruz. Eğer ihale iptal edilmeseydi şimdiye inşaatına başlanmıştı ama hep istemezükçü zihniyetçiler bir şekilde bunları bir yerden arı kovanına çomak sokmak suretiyle karıştırıyor, bize zaman kaybettiriyor. Ama yılmıyoruz, gayret ediyoruz, çalışıyoruz ve bu eserleri kazandırıyoruz” diye konuştu. 

Haberin Resmi:

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız

 

AKP Hükümetinin Kumara Olan Desteği Bununla Sınırlı Değil

Milli Piyango yönetmeliğinde yapılan değişiklikle lisans ihalesinin sonucunda Danıştay'ın görüşü sorulmayacak, lisans sahiplerinin bağımlılıkla ilgili tedbir yükümlülüğü ise kaldırılıyor.   İlgili haberi okumak için tıklayınız

 

 

Kumar sitelerine devlet koruması   Devlet, Allah'ın açıkça şeytan işi bir pislik olarak nitelendirdiği kumar faaliyetlerini koruma altına alırken, İslami faaliyetleri engelliyor.

 

  Ak Partili Kilis Belediyesinden Ramazan   etkinliklerindeki 'kumarhane sponsorluğu'

Ak Partili Kilis Belediyesi, gelen tepkiler üzerine Ramazan etkinliklerindeki ‘kumarhane sponsorluğu’nu iptal etti Gelen tepkiler üzerine Kilis Belediyesi’nin ‘kumarhane sponsorluğu’nu iptal ettiği ve söz konusu Ramazan afişini güncellediği öğrenildi.

Devlet Kumar Oynatıyor, Ocaklar Sönüyor!   ...

 

 

     Alparslan Kuytul Hocaefendi’den AKP Dönemindeki Suç Oranları İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

 Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi dün (03.03.2017) akşam Furkan Vakfı binasında gerçekleştirdiği Cuma tefsirinin ardından AKP dönemindeki suç oranları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bizim konferanslarımızı engelleyenler, 'siz dindar nesil yetiştirmeyin biz yetiştireceğiz diyenler' bakalım dindar nesil yetiştirmiş mi yetiştirmemiş mi?” diyerek açıklamalarıyla idarecileri eleştirdi.

      


0 Yorum

Yorum Yaz