Alparslan Hoca: Malatya’da karı koca kavga etmiş onu bile benim dosyama eklediler

Alparslan Hoca 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘6 Konuşma’ davası hakkında son durumu aktarırken duruşma ile ilgili ‘pes’ dedirten bir bilgiyi de aktardı.

Alparslan Hoca: Malatya’da karı koca kavga etmiş onu bile benim dosyama eklediler
04 Tem 2020 21:31:34

Sürekli olarak uzatılma yoluna gidilen mahkemelerine eklenen son iddianame yargının geldiği facia noktasını da gözler önüne serdi. Malatya’da gerçekleşen bir karı koca kavgasının kendi dosyasına eklendiğini söyleyen Alparslan Hoca: “Yargının geldiği durum bu! Tamamen rezalet bir durum” ifadelerini kullandı.

“Uzattıkça uzattılar, 6 konuşma oldu 20 konuşma!”

Alparslan Kuytul Hoca, yargılandığı ‘6 Konuşma’ davasının sürekli olarak uzatıldığını ifade ederek: “Son duruşmada 7 konuşmaya çıkarıldı, bunların cevabını verdim. Onu da yine çeşitli bahaneler ile uzattılar, üç ay daha bu şekilde geçti. Sonra bir ek iddianame daha hazırladılar. Bir asıl iddianame sonra bir tane daha sonra bir tane daha, üç iddianame oldu. Onda da 13 konuşma vardı ve toplam 20 konuşma oldu. Onların da cevabını verdim, konuşmalarda neyi kast ettiğimi anlattım. O konuşmalarda da bir şey yoktu. Bu sefer en son ocak ayındaki mahkemede, ‘nasıl yapalım da uzatalım’ diye çare aradılar. Hedefleri hem bana zulmetmek hem de bu mahkemenin beraatla sonuçlanması durumunda bizim elimize bir koz vermemek ve iftira atabilmek. Bu sebeplerle mahkemenin devamını sağlıyorlar. Sürekli aynı yalanları söylemeye devam ediyorlar. Eğer mahkeme biterse o yalanları söyleyemeyecekler. Yok FETÖ, yok PKK, yok bilmem ne yalanlarını söyleyemeyecekler. O yüzden mahkemenin bitmemesini sağlamak zorundalar, uzatmak zorundalar” dedi.

“Devletin sinir uçları ele geçirilmiş, mahkemeleri uzatarak işkence etmek istiyorlar”

En son görülen mahkemede hakimin yeni iddianameler olduğunu söylemesi üzerine, Alparslan Hoca: “Hâkim Bey, bu asıl iddianamede 6 tane konuşma yok muydu? Ben bunların cevabını verdim; bunun kararını verin, bu bitsin, ondan sonra yeni konuşmalar için dosya açıyorlarsa açsınlar. Bu bitsin, benim böyle binlerce konuşmam var. Bu şekilde her 3- 4 ayda bir mahkeme oluyor, her seferinde bir konuşma, bir konuşma, bir konuşma gönderecek olurlarsa bu mahkeme milyon sene sürer. Alay ediyorlar görmüyorsunuz, tiyatro oynuyorlar anlamıyorsunuz” dediğini aktardı.

Mahkemeleri bu hale getirenleri ‘sadist ruhlu, işkenceciler’ olarak nitelendiren Alparslan Hoca: “Bu kadro devletin sinir uçlarını ele geçirmiş, işkence yapmak istiyor. Bize işkence olmuyor çok şükür sadece biraz zamanımız gidiyor, o da inşallah sevaptır. Sabrediyoruz o da inşallah sevaptır. İrademiz güçleniyor o da bizim için hayırdır, sevabımız artıyor, irademiz güçleniyor, kabiliyetlerimiz gelişiyor, devleti daha iyi tanıyoruz. Nasıl çalıştıklarını, yöntemlerini öğreniyoruz, bir şey kaybetmiyoruz.” ifadelerini ekledi.

"Bu benimle alay etmek mi, mahkemeyle alay etmek mi?"

Alparslan Hoca, mahkemenin kendilerine gönderdikleri yazıda dosyaya iki iddianame daha eklendiğini, eklenen dosyalardan bir tanesinin zaten dosyada var olduğunu, diğerin ise kendisiyle alakası olmayan, Malatya’da kavga eden karı koca tartışmasının dosyaya eklenmek istediğini belirtti. Daha önce ‘Atatürk’e hakaret’ iddiasıyla açılan mahkemenin kendisiyle alakası olmadığı gibi bu kavganın da alakasının olmadığını söyleyerek:

“Atatürk'e hakaret davasında olduğu gibi video meydanda, konuşan kişi de kim olduğu da belli ama bana şu mesajı vermek istiyorlar yani biz seni böyle uğraştıracağız. Allah belanızı en son verecek bir gün hep böyle yanınıza kalmayacak. Bu gücü hep böyle sürdüremeyeceksiniz, çok iyi biliyorsunuz ki bu konuşan kişi falan benden ispiyonculuk yapmamı istiyorsun, yapmam! Ben şerefsiz değilim. Mahkeme de açsan fark etmez. Hâkim sordu hâkime de “Kim olduğunu da biliyorum ama adını da vermem; devlet çok iyi biliyor kim olduğunu, emniyet de biliyor, savcıda biliyor sen de biliyorsun hâkim. “Bana söylettirmek istiyorsun, ispiyoncu diyeceksiniz değil mi? Daha sonra ‘Alparslan Hoca falan adama sattı.’ diyeceksiniz öyle değil mi? Nasıl ki benim yapmadığım bir konuşma nedeniyle bana dava açıyorlar aynı onun gibi karı koca kavgası Malatya'da onu bizim dosyaya eklemek için gönderiyorlar. Şimdi bu benimle alay etmek mi mahkeme ile hâkimlerle alay etmek mi? Bana bir şey olmuyor, olan hâkimlere oluyor” ifadelerini kaydetti.





0 Yorum

Yorum Yaz