• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Hoca, Şamil Tayyar'ın Perinçek Gerekçeli İstifası Hakkında Değerlendirmede Bulundu

Alparslan Hoca, Şamil Tayyar'ın Perinçek Gerekçeli İstifası Hakkında Değerlendirmede Bulundu

Alparslan Kuytul Hoca, Şamil Tayyar'ın Doğu Perinçek hakkındaki açıklamalarının ardından istifa etmesini değerlendirdi. "Perinçek'e haddini bil demişti, demek kendine bildirdiler" diyen Alparslan Hoca, AKP eliyle İslam'a zarar verildiğini ve büyük zulümler yapıldığını söyledi.

Alparslan Hoca, Şamil Tayyar'ın Perinçek Gerekçeli İstifası Hakkında Değerlendirmede Bulundu
13 Haz 2020 16:42:17

Tefsir dersinin ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Alparslan Hoca, kendisine yöneltilen "Şamil Tayyar'ın Perinçek ile ilgili açıklamalarının ardından “Ayrılışımı Perinçek twitine bağlayanlar oldu. Hiç ilgisi yok. Tuhaf olan; Perinçek grubunun aynı teraneyi çalması, bırakın beni, hükümeti yönettiklerini pervasızca söylemesi, üstelik bize yakın kanallarda itibar görmesi. Sorunun AK Parti açısından sorguya muhtaç yanı burası” sözleri ile istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtladı. 


'Haddinizi Bileceksiniz!' Dedi, Haddini Bildirdiler!

Şamil Tayyar ve Ahmet Davutoğlu'nun Doğu Perinçek hakkındaki açıklamalarının geç söylenmiş doğrular olduğunu belirten Alparslan Hoca, "Çok geç konuştular. Şamil Tayyar, ‘Hükümeti 2014'den beri biz yönetiyoruz" diyen Perinçek'e, “Haddinizi bileceksiniz!” dedi. Benim anladığım kadarıyla kendisine haddini bildirdiler. Demek ki Perinçek, tamamen de boş boş konuşmuyormuş." ifadelerini kullandı.

Hükümetin, kendi aleyhlerine konuşan herkese dava açtığını ancak elinde Cumhurbaşkanına ait 38 tane yolsuzluk dosyası olduğunu söyleyen Perinçek'e hiçbir şey söylemediğini belirten Alparslan Hoca, "Şu anda AKP'nin yönetiminde olan bütün televizyonlarda devamlı Perinçek var. Ben bunu daha önce de söylemiş ve gündeme getirmiştim. Yalan söylüyorsa neden hakkında hakaret ya da iftira davası açılmıyor? Doğru söylüyorsa bu zaten tam bir facia demektir. " ifadelerini kullandı


"Eğer Bir Operasyonda Din Düşmanlığı Görüyorsanız..."

Perinçek ve ekibinin şimdilerde daha fazla mesafe aldıklarını ve yapılan birçok operasyonun ardında olduklarına dikkat çeken Alparslan Hoca, " Eğer bir operasyonun arkasında din düşmanlığı görüyorsanız arkasında onların olma ihtimali yüksektir. Elbette tek değiller, iktidarın içine sızmış olan bazı kimselerle beraberler. " dedi.

Şamil Tayyar'ın Perinçek ile ilgili açıklamasının ardından AKP'ye baskı yapıldığını ve Tayyar'ın görevden alınması için belki de dosyalar ile hükümete şantaj yapıldığını belirten Alparslan Hoca, " Samil Tayyar derhal görevden alındı. Halbuki ne demişti, nasıl bir yanlış yapmıştı ki görevden alındı? Şimdi Şamil Tayyar, ‘Onunla alakası yok’ diyor ama herkes de onunla alakalı olduğunu biliyor." dedi.


"Kullandılar kullandılar, şimdi de..."

Bu yaşananların, artık hükümette AKP'nin olmadığının ya da tesirinin çok azaldığının AKP'nin çöküş içerisinde olduğunun göstergesi olduğunu belirten Alparslan Hoca "AKP'yi kullandılar, kullandılar. Şimdi artık çökertmenin zamanı geldi” diye düşünüyorlar. Benim anlayabildiğim budur. AKP eliyle İslam'a çok zarar verildi. Şantajlarla, dosyalarla, onlara çok zulümler yaptırıldı. Herhalde artık epeyce mesafe aldıklarını düşünüyorlar. " dedi.

HABER VİDEOSU:




0 Yorum

Yorum Yaz