Alparslan Hoca: Türkiye’yi Gerçek Paralelcilere Teslim Ettiler!

Alparslan Hoca, Türkiye’de arttırılan hukuksuzluklar üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Virüs bahane edilerek Ramazan kültürünü zayıflatmak ve İslami faaliyetlere zarar vermek isteyen derin dinsiz komitenin ülkeyi baskı dönemlerine döndürmeye çalıştığını söyleyen Alparslan Hoca, hükümetin bu komite karşısında güçsüz kaldığını belirtti.

Alparslan Hoca: Türkiye’yi Gerçek Paralelcilere Teslim Ettiler!
20 Mayıs 2020 14:00:55

“Türkiye’yi gerçek paralelcilere teslim ettiler!”

Alparslan Kuytul Hoca Kadir Gecesi Özel programında kendisine sorulan soruları yanıtladı. Son dönemde yapılan müdahalelerin derin güçler tarafından gerçekleştirildiğini ortaya koyan Alparslan Hoca, hükümetin şu an gerçek paralelcilerle karşı karşıya olduğunu ve kendilerine güç yetiremediklerini söyleyerek: “Hükümet FETÖ dedikleri yapıyla mücadele edebilmek için bütün gücü gerçek paralelcilere teslim etti ve şimdi onlara güçleri yetmiyor. Ben o zamanlar ‘siz onlara paralel diyorsunuz, onlardan yetkiyi alıp asıl paralellere veriyorsunuz’ demiştim. Onlar acemiydi. Bunlar uzman paralelci. Bunlar İttihat ve Terakki'nin devamı, 150-200 yıldır paralelciler ve paralel olmak nasılmış size gösterecekler. Virüs bahanesiyle yapmadıklarını bırakmadılar. Sadece bize değil, mesela Diyanet cuma günü açıklama yapıyor ‘İtikaf serbest’ diye, bir gün sonra bir başka güç müdahale ediyor ve itikaf yasaklanıyor. İki tane devlet var, alın size paralelin kralı” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de diktatörlük yerleştiriliyor!”

Yapılan muameleler ile Türkiye’nin diktatörlük dönemine sokulmak istendiğini anlatan Alparslan Hoca, diktatörlük kurmak isteyenlerin polisi sertleştirdiğini ve korku imparatorluğu kurulmak istendiğini söyleyerek: “Polise ‘sert olun, herkesi korkutun’ talimatı veriliyor, diktatörlük korku imparatorluğu kurmakla olur, başka türlü olmaz! Bu polis kime hizmet ediyor? Emirleri kimden alıyor? Savcılığın kararına uymak zorundalar, savcı kendilerine böyle talimatlar verdiyse belgelerini göstersinler! Bu ne zulüm! Türkiye’yi Doğu Türkistan mı yaptınız?” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Kendi mahkemesi esnasında Adana’daki polise destek olması için yüzlerce polis getirtildiğini söyleyen Hocaefendi, adliye götürülürken de uzun namlulu silahlarla, yüzlerce araçla götürüldüğünü hatırlatarak: “Oradaki polisler anlattı, hapishanenin çevresine keskin nişancılar yerleştirmişler, ‘ben geliyormuşum!’ Bu nedir? Bunların hepsi gözdağı, böyle korkutmak istiyorlar. Biz bunlardan korkmayız ama sen kendini düşürmüş oluyorsun. Evet korkanlar vardır ama bu ülkede önce korku artar, sonra da azalır. Toplum mühendisleri herhâlde bunu da biliyordur. Toplum önce korkar, sonra korkuya alışır, sonraki nesil korkmamaya başlar, bilmiyorsanız bunu da bilin!” sözlerini kaydetti. 

“28 Şubat Devam Ediyor!”

Virüsün bahane edilerek Ramazan ayının sönük geçmesinin istendiğini söyleyen Alparslan Hoca, bu süreçteki engellemeleri 28 Şubat’ın devamı olarak nitelendirdi. AKP’nin Müslümanlara ‘camileri ahıra çevirdiniz’ diyerek kınadığı dönemlerin aynısını yaşattığını ifade eden Alparslan Hoca: “Camilerin mahyalarının çalışmaması da mı virüsten kaynaklanıyor? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Ben ömrümü verip anlattım, anlamak istemeyene yapacak bir şey yok. Müslümanlar uyumaya devam ediyorlar çünkü uyandıkları zaman mücadele vermek zorunda kalacaklar, mücadeleyi göze alamayan korkaklar anlamazdan geliyor” dedi. 

19 Mayıs için konvoylarla kutlama yapanları da hatırlatan Hocaefendi: “19 Mayıs’ta konvoy geçitleri yaptıran güçler, Ramazan Bayramı'nda bayramımızın tebrik edilmesi için böyle bir faaliyet yaptıracaklar mı, hiç zannetmiyorum! Sokağa çıkma yasağı ilan ediyorlar, zaten bayramı bu yüzden iptal ettiler, Ramazan Ramazan’a benzemedi, Bayram da Bayram’a benzemesin, düşüncesiyle! Adamlar intikam alıyorlar, 28 Şubat devam ediyor” açıklamalarında bulundu.



0 Yorum

Yorum Yaz