Alparslan Hoca: Vatandaşa Kötü Muamelede Bulunanlar, Allah’a Hesap Verecekler!

Alparslan Kuytul Hoca, kendisine yöneltilen soru üzerine bir müdür yardımcısının 'açız' diyen vatandaşa "geber" demesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Alparslan Hoca: Vatandaşa Kötü Muamelede Bulunanlar, Allah’a Hesap Verecekler!
11 Nis 2020 17:19:45

Her cuma akşamı 'hasbihal programı' sonrası izleyicilerden gelen soruları yanıtlamaya devam eden Alparslan Hoca, dün akşam "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı ‘açız’ diyen bir vatandaşa ‘geber’ dedi. Ve tepkiler sonucunda da görevinden uzaklaştırıldı. Bu konuda neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtladı.

İl müdür yardımcısının görevden alınmasını "yapılması gereken yapılmış" ifadeleri ile değerlendiren Alparslan Hoca, 'vatandaşa kötü muamelede bulunanlar cehennemi unutmasınlar, Allah'a hesap verecekler' dedi.

Görev yapanlar içerisinde, vatandaşa bu şekilde muamele yapanların olup olmadığının incelenmesi gerektiğini belirten Alparslan Hoca'nın soruya verdiği yanıt şu şekilde;

Vatandaşa Kötü Muamelede Bulunanlar, Allah’a Hesap Verecekler!

Yapılması gereken yapılmış. Hem insanların ailevi durumlarına yardımcı olmakla görevli olacaksın hem de ‘açım diyen birine ‘geber’ diyeceksin. O zaman o görevde niye varsın? Yani bırakın insani ve İslami açıdan, bir de görev açısından bakalım. Sen o zaman bu görevde niye bulunuyorsun? Görevden alarak iyi etmişler. Ama bir tek o mu böyle davranıyor? Onu da incelemek lazım. Esasında birçok yerde birçok memur belki bu şekilde vatandaşa davranıyor. Onlar kameralara takılmadığı için belki gözden kaçıyor. Ama Allah’ın kameralarına girdiklerini unutmasınlar! Yani cehennemi unutmasınlar! Vatandaşa kötü muamele yapan, hesabını Allah’a verecektir.


0 Yorum

Yorum Yaz