• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Hoca'dan Doğu Perinçek'in Sürekli Ekranlara Çıkartılması Hakkında Değerlendirme

Alparslan Hoca'dan Doğu Perinçek'in Sürekli Ekranlara Çıkartılması Hakkında Değerlendirme

Alparslan Kuytul Hoca, kendisine yöneltilen soru üzerine gazeteci Yıldıray Oğur'un Perinçek hakkındaki "Son 10 ayda 50 kez ulusal kanallara çıkarıldı" tespiti hakkında konuştu.

Alparslan Hoca'dan Doğu Perinçek'in Sürekli Ekranlara Çıkartılması Hakkında Değerlendirme
20 Haz 2020 10:42:34

Maocu ve Çin taraftarı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in %1’in dörtte biri kadar az oy almasına rağmen sürekli televizyona çıkartıldığını ancak diğer muhalefet parti başkanlarının ekranlara çok az çıkartıldığını HDP'nin ise hiç çıkartılmadığı belirten Alparslan Hoca, yandaş kanalların artık izleyicisinin kalmadığını şu sözlerle ifade etti.

"Her gün aynı adamlar televizyonlara çıkıyor. Sizin yalakalarınızı dinlemekten usandık. Artık sizin televizyonlarınız izlenmiyor! Bütün televizyonları satın aldınız ama izlenmiyorsunuz. Eskiden televizyona çıkan bildiğiniz birçok entelektüel insan vardı. Onlar nerede? Görüyor musunuz artık? Hiçbiri yok. Bir merkez, bir karanlık oda var, o karanlık odada kimin televizyona çıkıp çıkmayacağına karar veriyorlar. Bu anlaşılmasın diye bazen, ara ara farklı insanlar çıkartılıyor. Onlar da ayda, yılda bir çıkınca sözlerinin bir tesiri olmuyor. " 

Perinçek'in elindeki bazı dosyalar sebebiyle ekranlara çok çıkartılmış olabileceğini belirten Alparslan Hoca, şunları söyledi:

"CNN’in, NTV'nin, Habertürk'ün, Beyaz TV'nin, Akit TV'nin Çin ile işleri var da Perinçek sayesinde Çin ile iş yapıyorlar ve büyük paralar kazanıyorlar acaba ondan mı? Sadece bununla alakalı mı? Ben zannetmiyorum. Bazı televizyonlar için o doğru olabilir ama bütün televizyonlar için böyle olduğunu düşünmüyorum. Bence başka bir şey daha var. Perinçek; ‘Cumhurbaşkanı’nın yolsuzluğuna dair elimde 38 tane dosya var. Kafamı bozmayın, açıklarım.’ demişti. Bence bu televizyonlarla ve başkaları ile ilgili de elinde çok dosya var. Bunlarla istediği televizyona istediği kadar çıkabiliyor." 

HABER VİDEOSU:




0 Yorum

Yorum Yaz