Alparslan Hoca'dan Selefilik Tartışmalarına Dikkat Çeken Açıklama!

Alparslan Hoca, Cübbeli Ahmet Hoca'nın söylemleri sonrası alevlenen Selefilik tartışmalarına dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Alparslan Hoca'dan Selefilik Tartışmalarına Dikkat Çeken Açıklama!
26 Eyl 2020 17:45:22

MİT'in ortaya çıkarmadığı mevzuları 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün ortaya çıkarması sorgulayan Alparslan Hoca:

"Selefi örgütlerin silahlandığını söyleyen Cübbeli bu bilgileri nereden aldı? Biz niye bilemiyoruz da o biliyor? Bunların silahı var mı, yok mu kaç gruplar, kaç dernekleri var, kimse bilmiyor da, o mu biliyor?
Eğer böyle 150 grup ve bunların da 2000 derneği varsa ve bunlar silahlanmışsa o zaman devlet nerede, istihbarat nerede? Eğer bu bilgiler doğruysa istihbaratın tümden değiştirilmesi, tüm istihbarat elemanlarının görevden alınması lazım! Yani Cübbeli'nin bildiğini MİT bilmiyorsa, o zaman MİT'i tasfiye etmek lazım! Eğer biliyor da sessiz kalıyorlarsa, bunun da hesabını mahkemelerde vermeleri lazım! Eğer böyle bir şey yoksa, o zaman Cübbeli'ye de iftira attığını söylemek icab eder. Hangisi?" dedi.

Türkiye'deki silahlanmanın önün açan failler olarak mevcut hükümeti gösteren Alparslan Hoca, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

'Bu İşin İçinde Amerika’nın Parmağı Var'

"Selefi gruplar, ABD'nin Irak'ı işgali sonrası, Irak’ta zuhur etti. Demek ki bu işin içinde Amerika’nın parmağı var. ABD, Irak’tan çekilir çekilmez bu gruplar çoğalıverdi ve orada kısa sürede güçlendiler. Tanklara, ağır silahlara sahip oldular, Irak Ordusu'nun silahlarına el koydular, bu nasıl mümkün oldu? Dünyada böyle bir şey var mı? Bir örgüt, bir devletin silahlarına sahip oluyor ve kısa sürede Irak’ın büyük çoğunluğunu ele geçiriyor, o da yetmiyor Suriye’ye geliyorlar. Suriye’nin de büyük çoğunluğunu ele geçiriyorlar, bu normal mi?

'Devlet Nerede, İstihbarat Nerede?'

Bu selefi örgütlenmelerin silahlandığını söyleyen Cübbeli bu bilgileri nereden aldı? Ben niye bilemiyorum, Cübbeli nereden biliyor?
Kimse bilmiyor da Cübbeli mi biliyor? Eğer böyle 150 grup, bunların da 2000 derneği varsa ve bunlar silahlanmışsa, o zaman devlet nerede, istihbarat nerede? Eğer bu doğruysa, istihbaratın tümden değiştirilmesi lazım, tüm istihbarat elemanlarının görevden alınması lazım Yani Cübbeli'nin bildiğini MİT bilmiyorsa, o zaman MİT’i tasfiye etmek lazım! Yok biliyor da sessiz kalıyorlarsa, bunun da hesabını mahkemelerde vermeleri lazım! Eğer böyle bir şey yoksa o zaman cübbeliye de iftira attığını söylemek icab eder.

'Türkiyede Silahlanmayı İlk Başlatan AKP'dir!'

15 Temmuz’dan sonra silahlanmayı ilk başlatan AKP’li yöneticilerdir. Bunu ilk onlar dillendirdiler. Mesela Şeref Malkoç! O zaman Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ydı Şeref Malkoç: 'Darbeye teşebbüs edenlere karşı milletin meşru müdafaa hakkını savunması için ruhsatlı silah verilmesinin önünün açılması lazım!' dedi. Yani ‘Yeniden bir darbe girişimi olabilir, bunun için de biz halkımıza ruhsatlı silah dağıtalım’ diyor.
Melih Gökçek de diyor ki: “Muazzam bir silahlanma oldu, pompalı tüfeği alan evine koydu. Sen yarın bir darbe yapmaya kalksan, senin elinde piyade tüfeği, keleş varken bu da kalkıp pompalı tüfeğiyle gelmeyecek mi? Yani AKP’liler de pompalı tüfeği ile sizinle savaşmayacak mı?"
O zamanın Rize Valisi Erdoğan Bektaş diyor ki: 'Manisa’da 2 yılda verdiğim silah ruhsatının 5 katını Rize’de 3 ayda verdim' Evet, bunun önünü açanlara, hatırlarsanız ben o zaman itiraz etmiştim; 'Bu silahlanma çok tehlikeli, iş anarşiye dönüşebilir, sokak çatışmaları olur, herkes birbirini bir şeyle itham eder, biri diğerine FETÖ der, diğeri ötekine bilir bilmez bir şey der, cahilller birbirine kurşun sıkmaya başlar, bu çok tehlikeli, anarşinin önünü açalabilir' demiştim.
Selefi grupları boş verin, evvela AKP’li idarecilerin, yetkililerin bu konuşmaları ne olacak, bunlar nereye konulacak?

'AKP Gençliği'nin Silahlandığı Doğru Mu?'

AKP sempatizanlarının kurduğu ‘Osmanlı Ocakları’ gençlik örgütünün HÖH (Halk Özel Harekât) adı altında silahlı bir örgütlenme olduğu söyleniyor. Bu Sadat nedir, HÖH nedir, ortaya çıksın!
Yani bir tek Selefi örgütler mi, bunlar yapılanmalar nedir, bir açıklaması var mı? Bir milletvekili: ‘Sadat ve Osmanlı Ocakları AKP’nin silahlı milis güçleri’ diyor. Doğru mu, değil mi açıklansın!
15 Temmuzla yapacaklarını yaptılar. Şimdi geri kalanı yapabilmek için birini buldular, durum onu gösteriyor. 'Onu konuşturalım, onunla geri kalanını tamamlayalım' diye. 15 Temmuzla tamamını yapamadılar, bir korku meydana getirdiler ama kimse silahla bir şey yapmadığı için bir şey de olmadı.

'Bu Sefer Cübbeliyi Devreye Soktular'

Diyanet raporu diye ortaya bir rapor attılar fakat diyanet bu raporu üstlenmiyor. ‘Biz böyle bir rapor hazırlamadık’ diyor. Bu raporu kim gündeme getiriyor? Cübbelinin kardeşim dediği Doğu Perinçek, bu raporu hep o gündeme getiriyor. Doğu Perinçek ve onun adamları, onunla istedikleri kadar bir algı operasyonu yapamadılar. Çünkü diyanet bu raporu üstlenmedi. Bu sefer Cübbeliyi devreye soktular. Şimdi Cübbelinin bunları bilmesi mümkün değil. Zaten kendisi MİT’le, CİA ile, Adnan Oktar’la görüştüğünü kendisi söylüyor. Bu örgütleri kendinin öğrenmesi mümkün değil, demek ki bilgi alıyor. Bize neden bilgi vermiyor bunlar?
Benim Cübbeliye tavsiyem; her verilen bilgiye inanma. Her okuduğunu hadis zannediyordun ya, nasıl ki orada hata ettin, nasıl uydurma bir şeyi insanlara hadis diye anlattın, muhakeme yapmadın, araştırma da yapmadın. İslami bir muhakeme gücüyle bunun hadis olmadığını anlayabilirdin, o muhakemeyi yapamadın, araştırmayı da yapmadın, orada öyle hata ettin. Sonradan da ‘ne yapayım, o zaman cahildim, bilmiyordum, ilmim yoktu’ demek zorunda kaldın. Bak yine aynısını yapıyorsun, her verilene inanıyorsun. Belli ki siyah gözlüklülerle çok görüşüyorsun, bak bu siyah gözlüklülerin 10 tane lafından bir tanesi doğru olur.  

'Birileri Sadece Selefilere Değil, Asında AKP’ye Darbe Vurmayı Planlamış'

Ben AKP’lilere de şunu söylemek istiyorum;“Bunun sonu size dayanır, benden söylemesi. Bu silahlanma meselesinin ucu eninde sonunda size gelir dayanır. Birileri cübbelinin eliyle aslında sadece selefilere değil, aslında AKP’ye de darbe vurmayı planlamış. Çünkü selefilerin silahlanması gündeme gelirse AKP’nin yaptıkları da gündeme gelecek. 2 kere 2 dört! Aslında bu, AKP’ye de bir tuzak sayılabilir.”

'Derin Yerlerden Talimat Alan Emniyetçiler Var'

Diyanet, “O raporu ben yazdım.” demeyince Cübbeli’yle iş yapmaya başladılar. Eğer bu proje yürürse birçok ev basılacak. Şafak operasyonları yapılacak. “Yat yere!” diyecekler, içeri 20 tane polis birden girecek. Acaba birisi bir yere bir şey koydu mu koymadı mı, sen göremeyeceksin. Bu şekilde “Bir şey bulduk.” diyebilirler. Emniyetçilerin içinden bazıları yapabilir, hepsini suçlamıyorum, derin güçlerle bağlantılı olan emniyetçiler var, talimatı ne validen ne de savcıdan alıyor! Derin yerlerden talimat alan emniyetçiler var! 20’si birden sabahın karanlığında siz daha uykuluyken dalıveriyorlar, bir yere bir şey koysalar haberiniz olmaz! 
Bugüne kadar silah, eroin, porno filmle alakası olmayan insanların evlerinden, iş yerlerinden, arabalarından buna benzer şeyler çıkarsa bu, bu projenin ürünüdür. Böyle şeyler olursa bu iş, bu projeyi yapanların işidir. Bu yaşa kadar bu işlere bulaşmamış, kimseye bir tokat vurmamış insanların evinden silah çıkartırlarsa, bunu yapan Türk Derin Devletidir! Bu projeyi yapanlardır!" ifadelerini kaydetti.


HABER VİDEOSU:




0 Yorum

Yorum Yaz