Alparslan Hoca'nın Teşekkür Mesajı Kimleri Rahatsız Etti?

Alparslan Kuytul Hoca'nın resmi twitter hesabından yayımlanan teşekkür mesajı, bazı kişi ve yayın kuruluşlarını harekete geçirdi. Teşekkür mesajını farklı noktalara çekmeye çalışan kişi ve kuruluşların kullandıkları nefret dili ise dikkatlerden kaçmadı.

Alparslan Hoca'nın Teşekkür Mesajı Kimleri Rahatsız Etti?
30 Ara 2019 23:14:55

22 aylık tutukluluk sonrası 5 Aralık'ta tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca bu sürede kendisine destek veren ya da yaşadığı haksızlık ve hukuksuzluğu gündemine alan kişi ve kuruluşlara isim isim teşekkür etmiş ve mesajında din ve düşünce ayrımı gözetmeksizin gösterdikleri erdemli duruşa dikkat çekmişti.

İlk olarak Furkan Haber'den paylaşılan teşekkür mesajına mukabil çoğu kesim teşekkürlerini sunarken bazı kişi ve yayın kuruluşlarının olayı çarpıtarak servis ettikleri görüldü.

Uğradığı haksızlığa karşı sessiz kalmayanlara teşekkür etmeyi bir borç bildiğini belirterek mesaj yayımlayan Alparslan Hoca'nın teşekkürünü haber yapan gazetelerin Alparslan Hoca'yı FETÖ yanlısı ve din istismarcısı olarak gösterme çabaları pes dedirtti.

Ayrıca Alparslan Hoca'nın ateist deist ve sosyalist olanlara da gösterdikleri destekten ötürü insanî olarak teşekkür etmesi trol ekiplerince din düşmanı olarak lanse edilmeye çalışıldı.

İşte o paylaşımlar;


Bir vefa borcu örneği olarak yapılan teşekkürü dahi hazmedemeyenlere yönelik sosyal medya üzerinden cevap veren Semra Kuytul Hocahanım ise "bu arada ülkeye adalet gelecek diye ödü kopanları görmüş olduk" notuyla paylaşımlarda bulundu.

Alparslan Hoca'nın mesajında yer almayanların yaptığı çarpıtma haberlere yönelik" kedi ulaşamadığı ciğere murdar" dermiş atasözüyle cevap veren Hocahanım, "neyden korkuyorsunuz" diye sordu.

Semra Kuytul’un yaptığı o paylaşımlar;

Furkan Vakfı eski Başkanı Hasan Demir'in konu ile alakalı tweetleri şu şekilde;




0 Yorum

Yorum Yaz