Alparslan Kuytul Hoca, Davutoğlu'nun şimdiki halini 4 yıl önce açıklamış

Alparslan Kuytul Hoca 4 yıl önce (2016 yılında), Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AKP'den ayrılırken parti aleyhine hiçbir zaman konuşmayacağına dair sarf ettiği sözleri eleştirerek, "Gelecekte ne olacağı belli olmaz kendini bağlayıcı sözler söylememeliydi" ifadelerini kullanmıştı. Alparslan Hoca'nın yaptığı açıklamaların bugün gerçeklerle birebir örtüştüğü görüldü.

Alparslan Kuytul Hoca, Davutoğlu'nun şimdiki halini 4 yıl önce açıklamış
13 Haz 2020 18:44:47

Sosyal Medya kanalı "Dedi Medya"nın yayınladığı videoda Eski Başbakan Davutoğlu'nun, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aleyhinde söz kullanmayacağına dair sarf ettiği sözleri 2016 yılında eleştiren Alparslan Hoca: "Davutoğlu olgun davranmaya çalışıyor, her zaman vefalı olacağını söylüyor, bence biraz fazla abarttı birlikteyken bile en az 20 meselede karşı karşıyalar. İlerde ne olacağı belli olmaz belki Tayyip Erdoğan'a muhalif olanlar yeni parti kurar, Davutoğlu da eninde sonunda kopacak, o da yeni parti kurabilir, şimdiden kendini bağlayıcı sözler sarf etmemeli." sözlerini kaydetmişti.


"Devleti başkaları yönetiyor!"

Paylaşılan videoda, devleti başkalarının yönettiğini ifade eden Hocaefendi: "AKP'nin bütün sağlam adamları partiden kovuldu, Davutoğlu bazı şeyleri durdurmaya çalışıyordu ve bulunduğu makamda kalabilmek için olan bitene seslenmedi, sonuç olarak yine kalemi kırıldı. En azından bazı şeyleri açıklayıp gitmeliydi." dedi.


"Sessiz kalanlar yüzünden memleket kötüye gidiyor!"

Hocaefendi: "Ülkedeki demokrasiyi fazla görenler var, memleketi Ortadoğu ülkesine çevirmek istiyorlar, kimse de ses çıkarmıyor.

Davutoğlu olgun davranmak amacıyla sessiz sedasız partiyi terk etti. Sessiz kalanlar yüzünden memleket kötüye gidiyor, sanıyorlar ki 'biz sessiz kalırsak bu rüzgar geçer gider' öyle olmayacak, bu rüzgar daha da şiddetlenecek ve karşı koymayanları da süpürecek." ifadelerini kullandı.

İşte Alparslan Hoca'nın 2016 yılında yaptığı konuşma;





0 Yorum

Yorum Yaz