Alparslan Kuytul Hoca Furkan Haber Canlı Yayınında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Alparslan Kuytul Hoca dün akşam Furkan Haber'de canlı yayın konuğu oldu. Sürekli ertelenen mahkemeleri ve yargı bağımsızlığı hakkında açıklamalarda bulunan Alparslan Hoca: "Hakimler zor durumda. Türkiye'nin geldiği son nokta bu" dedi.

Alparslan Kuytul Hoca Furkan Haber Canlı Yayınında Önemli Açıklamalarda Bulundu
22 Oca 2020 19:34:04

Furkan Haber YouTube kanalından canlı yayınlanan özel programa konuk olan Alparslan Kuytul Hoca, skandal bir gerekçe ile altıncı kez ertelenen mahkemesi ve yargı sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Mahkemelerinin bilerek sürekli uzatıldığını belirten Alparslan Hoca, "Ben hakimleri suçlamıyorum. Konuşmalarından anladığım kendileride zor durumda. Türkiye'nin geldiği son nokta bu. Hakimler; kanunlar ve talimatlar arasında, vicdanları ve talimatlar arasında sıkışmış durumdalar" dedi.

Canlı yayında bu hukuksuzluğa karşı sessiz kalmayacağını belirten Alparslan Hoca, "Yapacağımız şey: meşru yollarla bu zulmü duyurmaktır. Hz. Ali zulme engel olamıyorsanız duyurun, diyor. Herkesin konuşmasını istiyorum. Bizde bu güne kadar konuştuk bundan sonra konuşmaya devam edeceğiz. Vicdan sahibi yetkililerin müdahale etmesini istiyorum" dedi.




0 Yorum

Yorum Yaz