Alparslan Kuytul Hoca: Hükümet ile Perinçek’in arası açılıyor

Alparslan Hoca, hükümetin ‘gizli ortağı’ olarak tanınan Doğu Perinçek’in, “Türkiye iflasın eşiğine geldi” sözlerine karşılık hükümet gazetesi Yeni Akit’in, “Perinçek’in gerçek yüzü ortaya çıktı” başlığıyla yaptığı çıkışı değerlendirdi. AKP’nin Perinçek ile olan ortaklığından dolayı oy kaybettiğini ve iktidarın, ‘Artık Gülenciler de bitirildiğine göre kullandık atabiliriz’ mantığıyla bir husumet oluşturmaya çalıştığını ifade etti.

Alparslan Kuytul Hoca: Hükümet ile Perinçek’in arası açılıyor
18 Tem 2020 18:20:17

“Hükümet Perinçek’i kullandı, şimdi atmak istiyor”

Alparslan Kuytul Hoca, Yeni Akit Gazete ‘sinin Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında yaptığı haber üzerinden kendisine sorulan soruya verdiği cevapta, hükümetin Gülencilere karşı kullandığı Perinçek ile işleri kalmadığını ve şu an kendileri için oy kaybına sebep olduğunu belirterek bu tür haberlerle kendisinden kurtulmaya çalıştıklarını söyledi.

Hükümet ile arası iyiyken Akit TV’den Perinçek için oy çağrısında bulunduklarını hatırlatan Alparslan Hoca: “Zamanında kendi kanallarından, Ey solcular CHP’ye oy vermeyin verecekseniz burada gerçek bir vatansever var ona verin, çığırtkanlığı yapıyorlardı. Perinçek’in gerçek yüzü bugün mü ortaya çıktı? En başından beri Perinçek’in tavrı nettir ve meydandadır. Herkes bilir ki Maocudur. Ben bu kelimeyi 21 Mayıs’ta evimin önündeki olay esnasında kullandım, benden sonra Ahmet Davutoğlu kullandı, şimdi Akit TV kullanıyor. Siz bunu bilmiyor muydunuz, yeni mi öğrendiniz bu adamın kim olduğunu? Siz Müslümanların aleyhine, Perinçek’in lehine programlar yaptınız bunun hesabını Allah’a nasıl vereceksiniz?” sözlerini kaydetti.

“Perinçek’i öyle kolay atamazsınız”

İktidarın, Perinçek ve MHP ortaklığından oy kaybettiğini, yolları ayırmak için de kendine yakın medyalara “artık hakkında konuşabilirsiniz” işareti verdiğini dile getiren Alparslan Hoca, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Perinçek öyle kolay atabileceğiniz bir adam değil, onun elinde mutlaka kozu vardır. Daha önce Cumhurbaşkanı hakkında yolsuzluk iddialarında bulunmadı mı? ‘2014’ten beri ülkeyi asker, polis ve Vatan Parti’si yönetiyor’ demedi mi? Bunlar için bir defa dahi kendisine soruşturma açılmadı, şimdi kalkmışlar ‘gerçek yüzü ortaya çıktı’ diye haber yapıyorlar. Perinçek’in gerçek yüzü zaten meydanda, AKP’nin eliyle İslam’a darbe vurmaya çalışıyor. Davul AKP’nin sırtında, tokmak benim elimde olsun istiyor ve bu davulu da uzun süredir çalıyor. Şimdi, sanki bunlar yeni bir şeymiş gibi o meşhur kelimeyi mi kullanacaksınız? “Aldatıldık” mı diyeceksiniz? Aldanmak isterseniz aldanırsınız tabi ama şunu iyi bilin ki, biz sizin bu aldanmalarınıza aldanmıyoruz!”

HABER VİDEOSU:




0 Yorum

Yorum Yaz