Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?

Gençliğinden itibaren İslam Medeniyeti’nin inşası için mücadele eden, söylemi daima Tevhid olan, haksızlılra karşı asla sessiz kalmayan bu uğurda tüm zamanını ve ömürünü feda eden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 9,5 aydır Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılması; “Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?
03 Kas 2018 20:12:43

BASKI VE ENGELLEMELERLE SUSTURMA PLANI!

Yaklaşık 4 Yıldır Yapılan Baskı Ve Engellemeler Her geçen Gün Dozu Arttırılarak Devam Ediyor.

2014 yılında spor salonlarının verilmemesiyle başlayan engellenme süreci AKP hükümetinin tarihine kara bir leke olarak geçti. Devam eden süreçte konferanslar düğün salonlarında yapılmaya başlandı. Bir müddet sonra; bazı düğün salonu sahipleri tehdit aldığını açıkça ifade ederek son anda konferans iptalleri başladı. Her yerde çok ciddi manada engellemeler başlatıldı. Tüm şehirlerde afişler toplanıyor, afiş dağıtan kişiler tehdit ediliyor, karakola çağrılarak ifadeleri alınıyor hatta darp edilerek ellerindeki el ilanları zorla toplanıyordu. Bir yandan da canlı yayına çıkacağı TV kanalları da tehdit edilerek Hocaefendi susturulmak isteniyordu.

Son olarak da 30 Ocak operasyonu ile, gençliğinden itibaren İslam Medeniyetinin inşası için mücadele eden, söylemi daima Tevhid olan, haksızlılra karşı asla sessiz kalmayan bu uğurda tüm zamanını ve ömürünü feda eden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklanarak 9,5 aydır Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılması; “Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının kurucu lideri olan  Alparslan Kuytul Hocaefendi, 30 Ocak salı günü yapılan baskınla alınarak 9,5 aydır Bolu F Tipi cezaevinde tecrit zulmüne maruz bırakılıyor. Hocaefendinin yaklaşık 4 yıldır engellemelerle ilgili yaptığı çeşitli açıklamalarında kendilerine yapılan baskı, engelleme ve zulümlerin sebebi olarak  iki konu üzerinde durduğu görülüyor.

Hocaefendi engellenmelerinin birinci sebebini, tevhidi anlatmalarının İslam düşmanlarını rahatsız etmesi  olarak açıklarken, ikinci sebebi ise  AKP hükümetinin yanlış politikalarını eleştirmeleri olarak gösteriyor.

 

İşte asıl sebep! | Alparslan KUYTUL Hocaefendi

 

İslami camiada yanlışlara muhalif tek ses olarak kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi, tenkitlerini daima Kur'an-Sünnet çizgisinde milletinin ve devletinin hayrını düşünerek yaptığı görülmektedir. Hocaefendinin, hükümete yöneltmiş olduğu onlarca tenkitin sonucunda haklı çıkması her defasında halkın takdirini kazanmasına vesile oldu.

İzlenen yanlış Irak ve Suriye politikası, Rus uçağının düşürülmesi meselesi, Türkiye-İsrail ilişkileri ve hükümetin laikliği benimsemesi, Kemalist çizgiye kaymalari vb. bir çok konu hakkında hükümete yönelttiği eleştirilerinden dolayı Alparslan Kuytul Hocaefendi adeta hedef tahtasına oturtuldu.

Bütün muhalif seslerin susturulmaya çalışıldığı Türkiye ortamında son yıllarda basiret ve ferasetiyle  yapmış olduğu siyasi analizlerinden dolayı karalama kampanyasına maruz bırakılan Hocaefendinin bu şekilde itibar kaybetmesi istendi.

Gerek 30 Ocak’tan itibaren durmak bilmeden çeşitli etkinliklerle haksız tutukluluğu gündeme getiren talebeleri ve sevenleri, gerekse de sosyal medyada binlerce destek mesajı gönderen takipçileri Hocaefendinin susturulmaya çalışılmasının kabul edilemeyeceği ve bu sürecin gerçekte hükümete zarar veren bir durum oluşturacağı gerçeğinin görülmesini istiyor.

8 Kasım’da ilk mahkemesi gerçekleşecek olan Alparslan Kuytul Hocaefendi için binlerce seveni tahliye bekliyor.. 8 Kasım yaklaşırken her gün Türkiye genelinde ve yurt duşunda gerçekleştirdikleri etkinlikler ile tahliye taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyorlar.

 



0 Yorum

Yorum Yaz