Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Almanya’daki Talebelerinden Konferans Coşkusu

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Almanya/Hamburg'daki sevenleri Mevlid kandili münasebetiyle “Peygamberin Yolu” konulu konferans gerçekleştirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Almanya’daki Talebelerinden Konferans Coşkusu
20 Kas 2018 07:47:13

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Almanya/Hamburg'daki talebe ve sevenleri, dün akşam Mevlid kandili münasebetiyle peygamberimizin davasını, çektiği çileleri hatırlatmak maksadıyla “Peygamberin Yolu” konulu muhteşem bir konferans düzenledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, şiir, sinevizyon gösterimi yer aldı. Diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda coşkulu anlar yaşandı. Akabinde sinevizyon gösterimi ile manevi bir atmosfer oluşturuldu.

Ön programdan sonra konuşmacı Cenk Göncü, “Peygamberin Yolu” konulu konferans gerçekleştirdi.

Konferansın halkın büyük ilgisi ile karşılandığı gözlemlendi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılanmasının 284. gününde, Almanya’da buluşan talebeleri ve sevenleri tarafından, Hocaefendi’ye yapılan haksız muamele anlatılarak kınandı..

Yaşanan süreç hakkında konuşup, yurt içinde olduğu gibi yurtdışında da Hocaefendi’yi tanıyan herkesin bu yapılanlara tepki gösterdiğini ifade ettiler.

Haksız bir şekilde Bolu cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yurt dışındaki sevenleri gerçekleştirdikleri konferansta kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.



0 Yorum

Yorum Yaz