Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Terör İftirası Atanları Utandıracak Açıklama! – 2

Terör propagandası suçlamasıyla 8 Kasım’da mahkemeye çıkarılacak olan Alparslan Kuytul Hocaefendi birçok terör saldırısında olduğu gibi geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de yapılan bombalı saldırılar hakkında da açıklamada bulunmuş ve sözlerini çarpıtanların amaçlarını dile getirmişti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Terör İftirası Atanları Utandıracak Açıklama! – 2
04 Kas 2018 16:41:39

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Türkiye’de patlayan bombalarla ilgili yaptığı açıklamada terörle mücadelenin bu şekilde olmaması gerektiğini belirtti. Bugüne kadar birçok terör saldırısını kınaması hatta lanetlemesi ve caiz olmadığını defaatle belirtmesine rağmen 8 Kasım’da terör propagandası suçlamasıyla mahkemeye çıkarılacak. Hocaefendinin her defasında terörle bir alakası olmadığını ve asla kabul etmediğini söylemesine rağmen terör propagandası ile suçlanması; “ defaatle terörü lanetlediği konuşmaları görmezden mi geliniyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Türkiye’de patlayan bombalar ile ilgili yaptığı açıklaması;
Ben ta yıllar evvel bu iş böyle bitmez, terörle mücadele bu şekilde olmaz, dedim. Zaten hiçbir güvenlik uzmanı da bu şekilde bir mücadeleyi kabul etmiyor. Terörle mücadele tankla, topla olur diyen bir tane güvenlik uzmanı yok. Bu mücadele böyle olmaz.

BU, TERÖRE DESTEK VERMEK DEĞİL. BENİM HER SÖZÜMÜ ÇARPITIYORLAR


Benim sizden ricam benimle ilgili bir şey duyduğunuz zaman, furkanvakfi.net, bizim sitemizden aslını izleyin. Benim konuşmamı kırpıyorlar, işlerine gelen kısımları bir araya getiriyorlar. Onu izlediğiniz zaman ben öyle demişim zannedersiniz. Tamamını izleseniz neyi dediğimi anlarsınız.


HERKES SUSKUN BİR BEN KONUŞUYORUM. BENİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR.


Bu alçaklığı bana yapıyorlar. Çünkü bazı entellektüeller olabilir ama cemaat bazında herkes suskun, sustu, susturuldu. Bir ben mücadele veriyorum. Cemaatlerin hiçbirisi konuşmuyor. O yüzden beni de bu şekilde susturmaya çalışıyorlar.


HAKSIZLIĞA HAKSIZLIK DERİM. ADALET DE BUDUR


Aslını izleyin. Bu bombalarla ilgili bu iş böyle olmaz dediğimde “Sen onları mı destekliyorsun?” diyorlar. Hayır! Ben onları ne zaman desteklemişim? Biz sadece İslamı anlatıyoruz. Hiç bir parti ile alakamız yok. Hiçbirini desteklemiyoruz. Hiçbirinin düşmanlığını da yapmıyoruz. Biz tüm insanlara İslamı anlatıyoruz, tevhidi anlatıyoruz. Biz PKK’cı olabilir miyiz? Ben Müslümanım. PKK’nın ideolojisi sosyalizmdir. Ben sosyalist olabilir miyim? Haksızlığa haksızlık derim. Bir yanlış yaparsan yanlışına yanlış derim. Bu onlardan olmak demek değildir. Benim peygamberim kim zulme uğradıysa onun destekledi. Adalet de budur. Bunlar adaleti kaybetmişler. Adaletli konuşmayı da anlamıyorlar. Hemen onlardan mısın, diye yorumluyorlar. Hayır! Adaletten tarafım. Onu da yanlış yaptığı zaman kınıyorum, seni de yanlış yaptığın zaman kınıyorum.

İlgili Haber:

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Terör İftirası Atanları Utandıracak Açıklama! - 1


0 Yorum

Yorum Yaz