Alparslan Kuytul'a Tahliye Bekleyen Binlerce Kişinden Büyük Buluşma!

8 Kasım Mahkemesine sayılı günler kala Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Adalet İsteyen Öncü Nesil, bir kez daha bir araya geldi. Bayan, erkek, yaşlı, genç, çocuk her kesimden insanın bir araya geldiği 'Ahde Vefa Gecesinde' birbirinden anlamlı etkinlikler yer aldı.

Alparslan Kuytul'a Tahliye Bekleyen Binlerce Kişinden Büyük Buluşma!
05 Kas 2018 23:43:09

9.5 aydır hukuksuz bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebe ve sevenlerinin hazırlayıp sunduğu programda Kur'an tilavetinin ardından sahne alan Grup Furkan, ilahi ve marşlarını, tecritte tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye ve tüm mazlumlara ithaf ettiler.

Daha sonra Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 20. Yıl Özel Konferansında yapmış olduğu konuşması yer aldı.
Uzun yıllardır Alparslan Kuytul Hocaefendi'yi tanıyan talebeleri, Hocaefendi'nin mütevazı bir hayat yaşadığını, talebelerine nasıl değer verdiğini, basiretine nasıl şahit olduklarını örneklerle anlattılar.


Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebeleri Hocaefendi'ye ithafen, Eşi Semra Kuytul Hocahanım'a çiçek takdiminde bulundu.

Programa katılan binlerce Furkan gönüllüsü, 'Alparslan Hocamız serbest kalmalı 'Öncü nesil sizinle gurur duyuyor' sloganları ile düğün salonunu inlettiler.

30 Ocak'tan bu yana yaşanılan süreci mizahi bir üslupla ele alan skeç sahnelendi. Alpaslan Kuytul Hocaefendi için toplu dua edilerek programa son verildi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz