Alparslan Kuytul’un Sevenleri Ankara’dan Bolu’ya Özgürlük İçin Yürüyor

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin sevenlerinin destek ve ilgileri mahkeme günü yaklaştıkça daha da artıyor. Çeşitli etkinliklerle özgürlük çağrısında bulunan sevenleri, bu kez de Ankara'dan Bolu'ya yürüyeceklerini açıkladılar. İşte ayrıntılar;

Alparslan Kuytul’un Sevenleri Ankara’dan Bolu’ya Özgürlük İçin Yürüyor
01 Kas 2018 18:38:12

ANKARA- BOLU ARASI ÖZGÜRLÜK YOLCULUĞU

3 üniversiteli genç 9 buçuk aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük için Ankara'dan Bolu'ya yaklaşık 180 km yürüyeceklerini duyurdular.
 

ZULME KARŞI 1 HAFTA BOYUNCA YÜRÜYECEKLER
 

Bu akşam Ankara'dan yola çıkacak olan 3 üniversiteli genç, bu yürüyüşleri ile Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük çağrısında bulunmayı, zulme karşı farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade ettiler.
 

ÖZGÜRLÜK İÇİN 180 KM

Ankara Bolu arası yaklaşık 180 kmlik mesafeyi yaya bir şekilde kat edecek olan gençler, bu şekilde 1 hafta sonra 8 Kasım'da Bolu F Tipi Cezaevi önüne vararak Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye destek olmak istediklerini söylediler.

Bu kadar uzun bir mesafeyi yürüyerek aşmayı planlayan gençler yanlarında Alparslan Kuytul'a özgürlük yazılı atkı ve bayraklarla 8 Kasım'da yapılacak olan mahkemede adaletin tecelli etmesi gerekliliğinin mesajını yaymaya çalışacaklar.

Ayrıca yolculuk boyunca sıklıkla canlı yayın ve sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapacaklarını ifade eden 3 gencin zorlu yolculuklarını sizlere paylaşmaya devam edeceğiz.



0 Yorum

Yorum Yaz