Babalarına Özgürlük İsteyen Alparslan Hocanın Çocuklarına Dava Açıldı!

Alparslan Kuytul Hocanın çocuklarına özgürlük simgeli atkı takmalarından dolayı dava açıldı.

Babalarına Özgürlük İsteyen Alparslan Hocanın Çocuklarına Dava Açıldı!
04 Tem 2019 18:05:18

Geçtiğimiz günlerde eşine destek olmak için gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı aynı günde 3 farklı mahkemesi olan Semra Kuytulun bugün yaptığı bir paylaşımla duyurduğu olay pes dedirtti.

Alparslan Hoca 510 gündür haksız bir şekilde Bolu Cezaevinde tutuklu bulunuyor. Bir yılı aşkın süredir devam eden süreçte Alparslan Hocanın suçsuz olduğunu ve haksız yere tutuklu bulunduğunu kamuoyuna duyurmak için sevenleri tarafından çeşitli faaliyetler yapılıyor.

Bu faaliyetlerden biri de üzerinde "Alparslan Kuytul'a Özgürlük" yazan atkı ile yürümek. Bugüne kadar Semra Kuytul ve birçok Furkan gönüllüsüne özgürlük simgeli atkıdan dolayı çeşitli davalar açıldı. Birçok atkı davasından alınan beraatle özgürlük simgeli atkı takmanın suç olmadığı kanıtlandı. Ancak buna rağmen hala birçok Furkan Gönüllüsüne atkı sebebiyle dava açılmaya devam ediyor.

Atkı sebebiyle açılan son dava ise “bu kadarı da yeter artık!” derdirtti. O davayı bugün Semra Kuytul attığı tweetle paylaştı.

Semra Kuytul tweetinde babalarına destek olmak için özgürlük simgeli atkı takan çocuklarına dava açıldığını duyurdu.

"HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BABAN DA OLSA, HAKLI MÜCADELE VEREN ANNEN DE OLSA YANINDA OLMAYACAKSIN! " algısı vermek isteyenleri şiddetle kınıyorum!

Semra Kuytul babalarının hakkını savunmak isteyen çocuklara bile bu şekilde dava açılarak insanların en yakınlarını bile desteklemekten korkmasını sağlamaya çalışanlara tepki gösterdi ve “Ama şunun birgün olacağına inanıyorum. Millete bu zulmü reva görüp bir de baskı altına alanlara adalet ulaştığında, bırakın onları savunmayı kendilerine temiz elbise getiren evlat bile bulamayacaklar Çünkü ceza amelin cinsinden gelir!” ifadelerini kullandı.

İşte Semra Kuytulun açılan dava hakkında attığı tweetlerin tamamı:

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz