Bakan Pekcan: “Maskeler ulaşılabilir noktalarda satılacak”

Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kamusal alanlarda maske zorunluluğu getirildi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bu karar sonrası Koronavirüs'e karşı maskelerin halkın ulaşabileceği noktalarda satışı için çalışma yaptıklarını bildirdi. Halk artık maskeye rahat ulaşabilecek ancak ücreti karşılığında

Bakan Pekcan: “Maskeler ulaşılabilir noktalarda satılacak”
04 Nis 2020 17:31:15

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Koronavirüs’e karşı maskelerin halkın ulaşabileceği noktalarda satışı için çalışma yaptıklarını bildirdi. Pekcan, “Vatandaşımız ekmeğini ya da sebzesini nereden alıyorsa ona yakın yerden bunlara daha rahat ulaşabilecek” dedi.

Tayyip Erdoğan dün Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada kamusal alanlarda maske zorunluluğu getirildiğini açıklamıştı.

Dün açıklanan tedbir kararı sonrası iktidar bugün maske satışı için harekete geçti. Halk artık maskeye rahat ulaşabilecek ancak ücreti karşılığında.

Türkiye’nin maske üreticisi ve ihracatçısı bir ülke olduğuna söyleyen Pekcan, “Bakanlığımızın maskelere yönelik bir çalışması var, halkın ulaşabilir olduğu noktalarda inşallah bunların satışını gerçekleştireceğiz. Vatandaşımız ekmeğini ya da sebzesini nereden alıyorsa ona yakın yerden bunlara daha rahat ulaşabilecek” diye konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz