Bolu’ya Yürüyen Gençler Kızılcahamam İlçesine Ulaştı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye özgürlük için Ankara'dan Bolu'ya yürüyen gençler özgürlük yolculuğuna devam ediyor. Gençler Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine ulaştı.

Bolu’ya Yürüyen Gençler Kızılcahamam İlçesine Ulaştı!
03 Kas 2018 18:37:30

3 üniversiteli genç 9 buçuk aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük için Ankara'dan Bolu'ya yaklaşık 180 km yürüyecekler. Gençler bugün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine ulaştı.
 

ZULME KARŞI 1 HAFTA BOYUNCA YÜRÜYECEKLER
 

1Kasım akşamı Ankara'dan yola çıkan 3 üniversiteli genç, bu yürüyüşleri ile Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye özgürlük çağrısında bulunmayı, zulme karşı farkındalık oluşturmayı hedefliyorlar.

 
Ankara Bolu arası yaklaşık 180 kmlik mesafeyi yaya bir şekilde kat edecek olan gençler, bu şekilde 1 hafta sonra 8 Kasım'da Bolu F Tipi Cezaevi önüne vararak Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye destek olmak istiyorlar.

Bu kadar uzun bir mesafeyi yürüyerek aşmayı planlayan gençler yanlarında Alparslan Kuytul'a özgürlük yazılı atkı ve bayraklarla 8 Kasım'da yapılacak olan mahkemede adaletin tecelli etmesi gerekliliğinin mesajını yaymaya çalışacaklar.

Özgürlük Yolculuğuna Azimle Devam Eden Gençlerden Bugünkü Kareler;

 



0 Yorum

Yorum Yaz