Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim silahımız Nas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik beka mücadelesi verdiğini ve yaşanan krize "dış mihrakların" neden olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim silahımız Nas
31 Ara 2021 15:40:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de dövizden TL'ye hızlı bir dönüş olduğunu ve bunun devam edeceğinin işaretlerinin görüldüğünü ifade etti.

İstanbul'da yapılan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) 12. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Erdoğan, dolar ve euronun yeniden değer kazanmaya başlaması ile ilgili olarak da, "Kurun tekrar oynamaya başlaması geçici bir durumdur" dedi.

"Bizim silahımız nas"

Konuşmasında Türkiye'nin ekonomik bir beka mücadelesi verdiğini ve yaşanan ekonomik krizin kaynağının "dış mihraklar" olduğunu dile getiren Erdoğan, "Döviz kuru üzerinden bize silah göstermeye kalktılar ama başaramayacaklar bizim silahımız daha güçlü, bizim silahımız Nas" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara bir kez daha yatırım ve tasarruflarında Türk Lirası kullanmayı tavsiye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz tartışmaları ile ilgili olarak da, "Faiz aşağı, faiz yukarı.

Arkadaşlar lütfen bu işi artık kitabımızdan çıkaralım. Faiz zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapıyor. Artık bunu bilelim buna göre hareket edelim" dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz