Dedi Medya'dan Çok Konuşulacak Alparslan Hoca Videosu

Dedi medya adlı YouTube kanalının Alparslan Hocanın konuşmalarından derleyerek hazırladığı "derin devlet varsa adalet yoktur" adlı video çalışması, kanal takipçilerinin istifadesine sunuldu.

Dedi Medya'dan Çok Konuşulacak Alparslan Hoca Videosu
08 Ağu 2019 14:01:20

"Bu konuşmasından 2 ay sonra tutuklandı" başlığıyla paylaşıma sokulan videoda Alparslan Kuytul Hocanın 15 Temmuz sonrası mağdur edilen insanlar hakkında yaptığı cesur savunması dikkat çekiyor.

"İnsanları Dinden İmandan Soğuttular"

Derleme videoda, İslami kimliği kullanarak iktidara yükselenler tarafından yapılan adaletsizlikler sebebiyle insanların dinden imandan soğuduğunu belirten Alparslan Hoca, "kimse İslam’ı düşünmüyor, kimse insanlar imanlarını kaybeder diye düşünmüyor, partiye zarar gelmesin diye susuyorlar, yazıklar olsun böyle Müslümanlara" ifadelerini kullanıyor.

Hani mağdur yoktu

Sadece ByLock sebebiyle dahi on binlerce insanın mağdur edildiğini hem Cumhurbaşkanın hem da Ankara cumhuriyet başsavcılığının açıklamalarında yer aldığını hatırlatan Alparslan Hoca, cumhurbaşkanının daha önce sarf ettiği "kimse mağdur edebiyatı yapmasın, mağdur yok" açıklamalarına ithafen "hani mağdur yoktu" çıkışında bulunuyor.

Asıl amaç cemaatlerden uzaklaştırmak

Alparslan Hoca konuşmasında, tutuklanan insanların büyük bir kısmının tahliye edilmesi hususuna değinerek "bir yargı bu kadar hata yapar mı? Her 4 kişiden 3"ü hata ile aylarca cezaevine tutuldu. On binlerce insan cezaevlerine kondu ki hem kendileri hem aileleri bir daha hiçbir cemaate selam dahi vermesinler" ifadelerini kullandı.

Derin devlet varsa adalet yoktur

Derleme videonun sonuna Alparslan Hocanın cezaevinden ailesiyle yaptığı bir telefon kaydında değindiği " bir ülkede derin devlet varsa o ülkede adalet yoktur" çıkarımına da yer verildiği görülüyor.

Oluşturulan korku atmosferine rağmen 15 Temmuz mağdurları hakkındaki bu konuşmasıyla cesaretini bir kez daha ortaya koyan Alparslan Kuytul Hoca, asılsız iddialarla 18 aydır Bolu cezaevinde tutulmaya devam ediyor.

İşte dedi medyanın çok konuşulacak video çalışması;



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ahmet 12 Ağu 2019 22:39:10

    Alpaslan hoca sen koca yurekli devsin Allah senden razi olsun. Esasen bu ulkede iktidar ve diger cemaatlerin tumu rantlarina bakarken sen en buyuk cihadi yapiyorsun. Fetonunde iktidar ile kavgasinin rant oldugunu dusunuyorum. Bir şeyleri paylasamadilar yada kapilar ardinda ittifak icindeler. Feto Abd de luks icinde yasarken mucadele edenin BOp eş başkani olmasi enteresan deilmi. 15 yil bu iktidara oy verdim Allah beni affetsin. Gunahina girdigim solcular insallah bana haklarini helal eder. Cunku onlarin bu millete zulumleri bunlarin yaptiklarinin yaninda dag ile sivrisinek kiyaslamasi gibidir. Mahsuni ne diyordu yobazin elinde kalem silah gibir.


Yorum Yaz