Farklı Şehirlerde Yüzlerce Furkan Gönüllüsü Sabah Namazında Buluştu…

8 Kasım öncesi Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebeleri bulundukları şehirlerde sabah namazında buluştu. Toplamda yüzleri aşan Furkan gönüllüsü bu sabah eş zamanlı manevi bir etkinlik gerçekleştirdi.

Farklı Şehirlerde Yüzlerce Furkan Gönüllüsü Sabah Namazında Buluştu…
03 Kas 2018 08:55:58

9.5 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri; kardeşlik, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak, Hocaefendi’nin maruz kaldığı zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde sabah namazında buluştu.

Bu sabah dua etkinliği düzenleyen şehirler ise şöyle; Adana, Mardin, Diyarbakır Antakya, Şanlırfa, Dörtyol, Elazığ,  Kayseri ,Hatay, Nevşehir, Ankara, Kırıkhan…

Camilerde bir araya gelen kalabalık gruplar, sabah namazı eda etmelerinin ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile etkinliklerine devam ettiler. Manevi atmosfer içerinde gerçekleşen etkinliklerinin bitmesiyle her şehir sessizce dağıldı.

Hocaefendi’nin talebeleri, Ümmet-i Muhammed ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 8 Kasım’da gerçekleşecek olan mahkemesinde adaletin tecelli etmesi adına Rablerine niyazda bulundular.

İşte dua etkinliğinde buluşan şehilerden kareler;

ADANA

CEYHAN

DÖRTYOL

ELAZIĞ

MERSİN

MALATYA

KAYSERİ

NEVŞEHİR

DİYARBAKIR

BİNGÖL

ŞANLIURFA

HATAY

MARDİN

KAHRAMANMARAŞ

ANKARA

GAZİANTEP



0 Yorum

Yorum Yaz