Furkan Gönüllülerinden Milletvekillerine Teşekkür Ziyareti

Furkan Gönüllüleri, milletvekili Ömer Gergerlioğlu ve Kadir Karaduman’a desteklerinden ötürü teşekkür etmek amacıyla mecliste ziyaret ettiler.

Furkan Gönüllülerinden Milletvekillerine Teşekkür Ziyareti
23 Kas 2018 18:48:13

Geçtiğimiz haftalarda HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Gergerlioğlu ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Kadir Karaduman TBMM’de Furkan Vakfı davasını gündeme taşımış Alparslan Kuytul Hocaefendi, Vakıf gönüllülerine yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu her daim kendilerine destek olduklarını ifade etmişlerdi.

İki milletvekilinin bu destekleri üzerine Furkan Vakfı gönüllülerinden T.Yasin Demir ve İbrahim Güvenmez Beyefendi kendilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Furkan Vakfı davasının süreci ve Türkiye’de artan hukuksuzlukların konuşulduğu ziyarette milletvekilleri, Alparslan Kuytul Hocaefendi, Furkan Vakfı ve genelde tüm mazlumlara reva görülen bu sıkıntılı sürecin son bulmasını ümit ettiklerini ifade ettiler.

Ülkede artan hukuksuzluklar ve haksız engellemelerden dert yanan milletvekillerinin misafirlerini olumlu bir tavırla karşıladıkları, kapılarının kendilerine her daim açık olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz