Furkan Nesli Dergisi'nden Tahliye Özel Sayısı

Furkan Nesli Dergisi, Alparslan Kuytul Hoca'nın tahliyesinin ele alındığı özel bir sayı hazırladı.

Furkan Nesli Dergisi'nden Tahliye Özel Sayısı
17 Oca 2020 15:05:47

Başyazarlığını Alparslan Kuytul Hoca'nın yaptığı Furkan Nesli Dergisi, " 5 Aralık 2019 Alparslan Kuytul Tahliye Edildi" başlıklı bir sayı hazırladı.

105. Sayısını yayımlayan dergi, editör yazısında "Başyazarımız dile kolay tam 22 ay boyunca gerek tecritte kalarak gerek birçok hakkından mahrum bırakılarak zor bir süreç geçirdi" ifadelerini kullandı.

"Tüm mazlumlara yapılan zulmün en kısa sürede son bulmasını diliyoruz" notunu kullanan dergi editörü, yazısını şükür makamında olduklarını belirtti.

Derginin resmi twitter hesabının takipçileri, “ Alparslan Kuytul Tahliye Edildi” kapaklı sayının duyurusunu, “Hayırlara vesile olsun. Bu sayı da çok güzel görünüyor. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun...” mesajlarıyla karşıladı.

Editöründen 105. sayı;

Başyazarımız Alparslan Kuytul Hocaefendi, “Biz, hakkı söylemenin bedelini ödüyoruz. Bugün hakkı söylemeyenler, kıyamette bedel ödeyecekler” diyerek hakkı söylemenin bir bedeli olduğunu dile getirmiş ve bu bedeli yaklaşık 2 yıl haksız bir şekilde tutuklu kalarak ödediğini ifade etmişti.

Başyazarımız dile kolay tam 22 ay boyunca gerek tecritte kalarak gerek birçok hakkından mahrum bırakılarak zor bir süreç geçirdi. Bizler de Furkan Nesli ailesi olarak Başyazarımıza bu süreçte her daim destek olmaya çalıştık ve onun mağduriyetiyle birlikte her kesimden mazlumun hakkını savunmaya çalıştık.

30 Ocak 2018 tarihinden sonra çıkarmış olduğumuz dergilerimizde “Bir sonraki sayımızda Başyazarımızın kendi kaleminden dökülen cümleler ile sizleri buluşturabilmek duasıyla” diyerek zulmün bitmesini temenni ettik. 2020 yılının ilk sayısını “5 Aralık 2019: Alparslan Kuytul Tahliye Edildi” başlığı ile çıkardık elhamdülillah… İnandığı dava uğrunda Nebevi harekete uymanın sünneti olan zorlukları yaşayan ve Hakkın Yükselen Sesi Furkan Nesli Dergisi’nde hakkı korkusuzca haykıran Başyazarımız yeniden bizlerle birlikte…

Siz kıymetli okurlarımız adına da Başyazarımıza geçmiş olsun diyor tüm mazlumlara yapılan zulmün en kısa sürede son bulmasını diliyoruz. Bu özel ve anlamlı sayımızı siz kıymetli okurlarımızın istifadesine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şükür Makamındayız…

Furkan Nesli



0 Yorum

Yorum Yaz